De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Gratis kennismakingsles golf

Ervaar het geluk van golf tijdens een kennismakingsles bij Prise d’eau!


Veel mensen denken dat golf een elitesport is. Daar willen we vanaf bij Prise d’eau. Golf is fun, voor iedereen! Je bent buiten, je speelt lekker in de natuur. Je sport, maar je hoeft niet te rennen. Er zijn op de baan geen prikkels van buiten, geen stress van ‘alles wat moet’, er moet namelijk niks bij Prise d’eau. Klinkt goed, toch? Tijdens onze kennismakingsles ervaar je het zelf.
 
Ieder weekend kun je bij Prise d’eau - kosteloos en zonder verplichtingen - meedoen met een kennismakingsles. Deze lessen zijn ideaal voor mensen die kennis willen maken met de golfsport, of met de golfbaan van Prise d’eau. Een ideale eerste stap op onze greens én de perfecte manier om te ontdekken of golf jouw nieuwe passie kan worden! Het enige wat je nodig hebt: een beetje vrije tijd en een goed humeur! 

Wanneer?
Elke zondag om 11.30 uur. Kan je niet op zondag? Neem dan contact met ons op zodat we samen een andere dag kunnen inplannen. 

Voor wie?
Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen! Maximaal 8 deelnemers per les.
 
Hoe ziet zo’n kennismakingsles eruit?
We ontvangen je met een heerlijk kopje koffie of thee. Vervolgens maak je in ongeveer 1,5 uur op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met de basisbeginselen van de golfsport: de spelregels, het putten, het chippen en de swing. Er komt dus al een beetje techniek bij kijken. Maar je gaat vooral lekker zelf aan de slag. Je wordt begeleid door een enthousiaste golf-pro en natuurlijk zorgen wij voor de benodigde golfmaterialen. We sluiten de les samen af met een drankje op het terras, of in ons gezellige clubhuis.
 
“Ik ben al ongeveer 25 jaar met golf bezig. Voor mijzelf is golf pure ontspanning. Dat gevoel deel ik graag met anderen!”  
- Golf-pro Theo Reijers
 

Zij gingen je voor… 
Mark Melis: “Het is natuurlijk nog even aftasten tijdens de kennismakingsles, maar je wordt meteen helemaal meegenomen in het spel. De hele ambiance is sowieso top bij Prise d’eau; de prachtige banen, de sfeer van de club, de karretjes die om je heen rijden… En je ziet allemaal mensen om je heen die ontzettend goed kunnen golfen, dat motiveerde mij heel erg.”
 

Vivian Kennes: “Ik zou de kennismakingsles aan iedereen aanbevelen. Je maakt op een laagdrempelige manier en in een ongedwongen sfeer kennis met golf. Je krijgt zelfs al echt een beetje les. En Prise d’eau ligt natuurlijk prachtig, je bent lekker buiten; een perfecte zondagbesteding! Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar, ik heb me dan ook aangemeld voor de Starterspack.”

 
Ervaar het zelf! 
De kennismakingsles is geheel vrijblijvend. Wij delen het geluk van golf graag met jou. Je krijgt meteen een goede indruk van onze club, onze banen en alle faciliteiten. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden. Na het insturen van het formulier nemen wij contact met je op. 

Meer informatie? Of komt zondag niet uit? Neem dan even contact op via ikwilgolfen@prisedeau-golf.nl of bel 013-4628212. Samen vinden we gegarandeerd een ander passend moment!
Voornaam: *
Achternaam: *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Geboortedatum *
Op een schaal van 1 tot 10, hoe leuk lijkt de golfsport u? *
Hoe bent u met ons in contact gekomen?Anders, namelijk:
Voorkeur datum
Actiecode (als u een actiecode heeft, kunt u deze hier invullen)
Beveiligingscode