De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Buteyko

NIEUWE DATUM
Het belang van een goede ademhaling wordt zwaar onderschat.
Laat je op deze avond gratis informeren over ademhaling en wat een goede ademhaling kan doen voor de verbetering van je gesteldheid en golfresultaten.
Het is al lang bekend dat verstoring van de ademfunctie ziekten veroorzaakt. Niemand heeft dan ook twijfels dat de verstoring van welke functie dan ook een afwijking daarvan van de norm betekent. Bekend is ook, dat het ademhalingssysteem het meest reactieve systeem van ieder levend wezen is. Juist dit systeem reageert het snelst op invloeden van het omgevende milieu.

De term “ademhaling” duidt een van de belangrijkste levensfuncties aan, namelijk de gaswisseling tussen de cel en de omgeving. Bij de mens bestaat dit proces uit drie fasen: de uitwendige ademhaling, het transport van gassen door het bloed en de inwendige ademhaling. De uitwendige ademhaling is een puur mechanisch proces dat bestaat uit het vullen van de longen met lucht (inademing) en het verwijderen van de afgewerkte lucht (uitademing). Dit proces dient voor een gezond mens natuurlijk en onopvallend te zijn, net zo als de werking van het hart, de lever of de nieren. Het einddoel van het gehele ademhalingssysteem is het verzorgen van het normale gehalte aan zuurstof en koolzuurgas in de cellen en de weefsels.

Lees verder

Je bent van harte welkom op deze avond.
Schrijf je snel middels onderstaand formulier in.
Donderdag 1 februari 19.30 uur - 21.30 uur
Prise d'Eau Golf, links de trap op zaal 1 / 2
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail addres *
Beveiligingscode