De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
5
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
5
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Activiteiten 'de ochtenden', 'de DAC' en meer

Door het jaar heen worden er vele wedstrijden voor leden van de Golf Club georganiseerd.  Door enkele enthousiaste leden worden onderlinge competities georganiseerd, onder andere de WAC en de DAC. Meer informatie treft u hieronder en in de wedstrijdkalender aan.

​Wedstrijdkalender
Voor de golfer die wedstrijden wil spelen biedt de vereniging vele mogelijkheden. Maandelijks wordt er om de maandbeker gestreden in categorieën met verschillende speelsterktes. Iedereen kan dus op zijn/haar niveau meedoen
Klik hier voor de complete wedstrijdkalender 
​Damesochtend
Iedere dinsdagochtend wordt er onder de vrouwelijke leden van Prise d’Eau een wedstrijd gespeeld. Er wordt afwisselend over de verschillende lussen gestart gedurende het hele seizoen. Dit zijn zogenaamde inloopwedstrijden waaraan iedereen kan meedoen. Heeft u een handicap >36... dan is dit voor u dé kans om ongedwongen aan uw handicap 'te werken'.
U bent van harte welkom. 
Starttijden (zomer) van 9.00 uur tot 9.45 uur
​Mixed Morning
Iedere woensdagochtend wordt er voor zowel de heren als dames van Golf Club Prise d’Eau een wedstrijd georganiseerd. Er wordt afwisselend over de verschillende lussen gestart gedurende het hele seizoen. Dit zijn zogenaamde inloopwedstrijden waaraan iedereen kan meedoen. Heeft u een handicap >36... dan is dit voor u dé kans om ongedwongen aan uw handicap 'te werken'.
U bent van harte welkom. 
Starttijden (zomer) van 9.00 uur tot 9.45 uur
​Herenochtend
Iedere donderdag ochtend wordt er onder de mannelijke leden van Prise d’Eau een wedstrijd gespeeld. Er wordt afwisselend over de verschillende lussen gestart gedurende het hele seizoen. Dit zijn zogenaamde inloopwedstrijden waaraan iedereen kan meedoen. Heeft u een handicap >36... dan is dit voor u dé kans om ongedwongen aan uw handicap 'te werken'.
U bent van harte welkom. 
Starttijden (zomer) van 7.30 tot 9.00 uur
​WAC
WAC staat voor Woensdag Avond Competitie. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt deze wedstrijd elke woensdagavond plaats. Enkele enthousiaste leden organiseren deze competitie zelf. Hoogte van de hcp is max 15. Er worden 18 holes gespeeld en mee-eten is een must.
Deze wedstrijd is voor 'gentlemen only'.
​DAC
Ook is er op Donderdag Avond Competitie: de DAC. Deze avond spelen we 9 holes, wisselend op één van de lussen. Heeft u een handicap >36... dan is dit voor u dé kans om ongedwongen aan uw handicap 'te werken'.
U bent van harte welkom. 
Starttijden (zomer) van 18.00 uur tot 19.00 uur