De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Beëindigen lidmaatschap

In het geval u uw Golf Club lidmaatschap wilt beëindigen dient u dit schriftelijk vóór 1 december 2019 te doen.
Indien wij de afmelding ná 30 november ontvangen wordt de beëindiging van uw lidmaatschap doorgeschoven naar december 2020.

Met het opzeggen van uw lidmaatschap kunt u ook geen gebruik meer maken van alle voordelen die dit lidmaatschap u brengt.
Wat te denken van het ongelimiteerd gebruik van uw driving range ballen, het onbeperkte spelen op onze baan, de birdie circle mogelijkheden en de buitengewoon gezellige sfeer van onze golf club.

Mocht u ondanks alle voordelen besluiten om uw lidmaatschap te beëindigen, dan hopen wij van harte dat u nog op enige wijze aan onze golfbaan verbonden blijft.
Wij reiken u de mogelijkheid aan om een 123-kaart aan te schaffen waarmee u, tegen een zeer voordelig tarief, op zowel onze 9 holes par 3 baan als ook onze grote banen terecht kunt. Verder willen wij u nog laten weten dat u ook zonder golfclub lid te zijn gebruik kunt maken van de faciliteiten van onze golfschool; een korte cursus of een lidmaatschap van onze Par3 Club. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Handicap registratie
Wilt u in de toekomst nog wel golfen en wil je in het bezit blijven van je NGF kaart? Dit kunnen wij voor je blijven verzorgen. De kosten hiervoor zijn € 50,- per kalenderjaar. In het onderstaande formulier kun je ons laten weten dat wij dit voor je mogen blijven verzorgen.
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Geboortedatum *
Lidcode *
Ik zeg op omdat (meerdere opties mogelijk) *

Anders, namelijk:
Wilt u uw NGF pas / handicappas behouden *


Mijn IBANbankrekeningnummer t.b.v. de hcp registratie
Beveiligingscode