De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
18-11-2017

Moonlight Golf groot succes

Zaterdag 18 november sloot de jeugdcommissie van Prise D’Eau het seizoen zoals gewoonlijk weer af met de jaarlijkse ‘Moonlight golf’ wedstrijd. Álle jeugdspelers waren uitgenodigd om aan de wedstrijd mee te doen. Ouders, broertjes en zusjes konden daarna mee eten en mee doen aan het avondprogramma.
 
Golfen in het donker op de par-3 baan met glow verlichting en glowballen is best moeilijk, maar wel héél leuk.
Dit was zelfs een uitdaging voor enkele Topgolfspelers die ook mee de baan in gingen. De baan zag er in het donker op zich al feeëriek uit en dit werd nog fraaier want glowballen en glowsticks lagen klaar bij de wedstrijdtafel om uitgedeeld te worden. 

Voordat we naar de par 3 baan gingen om te golfen maakte Henk van de Pas (Henk bedankt voor de foto’s van die avond) nog een mooie groepsfoto van alle aanwezigen. De groene jeugdtruien bleken ook zeer fotogeniek!
Er werd op het scherpst van de snede gespeeld door zowel de oudere jeugd als de jongere jeugdspelers.
Met veel plezier kwam iedereen de baan weer uit en ook iedereen had wel wat te vertellen over deze ludieke manier van golfen. 
 
Na het golfen stond er een heerlijk pastabuffet klaar waar iedereen met smaak van heeft gegeten. De ronde tafels waren goed bezet en de gezellige stemming was bij iedereen aanwezig. Bonheur bedankt voor het heerlijk klaargemaakte pastabuffet.

Toen was het tijd voor de prijsuitreiking door John van de Lisdonk. Dennis Glimmerveen kreeg een prijs omdat hij heeft laten zien dat het zelfs in het donker nog mogelijk is om een birdie te maken. Zijn hele team had goed gespeeld want als team zijn zij 1e geworden.

Voor het eerst werd er dit jaar een ‘Team van het Jaar’ bekend gemaakt, deze eer kreeg ons jongste team dat voor de 1e keer aan de competitie heeft deelgenomen. In dit team zitten Dylan Verschuren, Justin Renders, Jens Brands, Sven van der Waals en Mathijs Sytsema. Jongens gefeliciteerd met jullie titel Team van het Jaar.

Als bijzonderheid werd er ook nog een oeuvreprijs toegekend. Deze prijs kreeg het zogenaamde ‘Pizza team’ bestaande uit een groepje oudere jeugdspelers van Prise D’Eau. 
Bij hen gaat gezelligheid en golfen uitstekend samen: Lessen (bij Richard), veel plezier en jaarlijks competitie spelen.
Voor Prise D’Eau zijn zij ware ambassadeurs  gebleken, wáár ze speelden hebben deze jongens vrienden gemaakt door hun fun en sportiviteit. Een echt verdiende oeuvreprijs voor Barend Gijsbrechts, Maarten van Niekerk, Nick de Kruijf, Joep Janssen, Ferenc Leijs, Kay Waterloo, Wessel Storms, Bas en Rick Tinga.

De Jeugdcommissie bedankt alle vrijwilligers die deze avond hebben geholpen, de Moonlight wedstrijd en avond was wederom een succes. En, we hopen dat jullie volgend jaar weer meedoen!

Hierbij de foto's!
Moonlight Golf groot succes
« Terug