De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
01-11-2018

De golfclub zoekt een part-time secretaresse

Golfclub Prise d’Eau is een vereniging met ongeveer 1500 leden. De huidige secretaresse gaat een dag in de week minder werken en dat biedt de mogelijkheid om een tweede secretaresse voor 12 uur in de week (uitbreiding in de toekomst behoort tot de mogelijkheden) aan te stellen. Hiermee komt de bezetting van het secretariaat op 36 uur per week en daarmee ontstaat er een duo-baan met de huidige secretaresse die drie dagen per week aanwezig is.
 
De secretaresse van de vereniging is het dagelijkse aanspreekpunt voor onze leden, steun en toeverlaat voor bestuur en commissies en de vraagbaak voor nieuwe leden. De vragen zijn zeer divers en bereiken het secretariaat per mail, telefoon of doordat leden gewoon binnen komen lopen. Oog voor ‘commercie’ speelt een rol.
 
De clubsecretaresse doet de uitvoering van de ledenadministratie, beheert de website en plaats daarop berichten, doet alle voorbereidende werkzaamheden voor de financiële administratie en organiseert en begeleidt activiteiten voor leden.
 
De functie is zeker geen ‘9-5’ baan. Het kan voorkomen dat een deel van de werkzaamheden ‘s avonds of in het weekend plaats dient vinden.
 
Kennis van en enthousiasme voor de golfsport is natuurlijk een aanbeveling. Daarnaast is accuratesse gewenst. Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk zijn voor deze service gerichte functie uiteraard erg belangrijk.
 
Indien u interesse heeft voor deze functie dan kunt u een mail met uw cv sturen naar bestuur@golfclubprisedeau.nl.
De golfclub zoekt een part-time secretaresse
« Terug