De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
10-01-2016

Pilot G-Golf groot succes

In oktober 2015 zijn we binnen onze club gestart met de pilot golf voor mensen met een verstandelijke beperking. Carolien, Guy, Jasper, Marc en Sven zijn de deelnemers die de uitdaging zijn aangegaan om te laten zien dat golf een sport is voor iedereen.

Onder leiding van golf pro Gerrit Pasman hebben zij in vijf lessen kennisgemaakt met de basisbeginselen van het golfen. En niet zonder succes, alle deelnemers aan de pilot hebben de nodige vorderingen gemaakt.
 
Ter afsluiting van de pilot was er op 12 december een onderlinge wedstrijd. Op de par-3 baan konden alle deelnemers laten zien wat ze hadden geleerd. Onder het toeziend oog van trotse familie, vrijwilligers, de voorzitter van onze club en Mieke Couwenberg van de gemeente Tilburg werden mooie ballen geslagen en hadden zowel de golfers als de toeschouwers erg veel plezier. Na afloop hebben we samen gelucht en ontvingen alle deelnemers een oorkonde, een beker en een stoere muts.

Zo hebben we de pilot op een gezellige manier afgesloten en waren alle deelnemers unaniem in hun oordeel: de pilot was een succes en iedereen graag wil doorgaan met golfen. Daarom hebben de deelnemers afgesproken om op 30 januari samen weer een rondje op de par-3 baan te lopen. Een mooiere bevestiging van het feit dat de pilot geslaagd is, kunnen we niet krijgen.

De foto's
Pilot G-Golf groot succes
« Terug