De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Under Par

Maak kennis met ‘Under Par’, dat is uitgegroeid tot dé Studenten Golf Vereniging van Tilburg! Zowel bestaande golfers en studenten die willen kennismaken met de golfsport zijn welkom bij ons.

Voor slechts 39,95 per jaar ben je al lid van onze vereniging en maak je deel uit van een gezellige groep golfende studenten. Kom een keer langs tijdens een van onze wekelijkse activiteiten op de maandagavond. Wij organiseren borrels, maandbekers, lessen en trainingsavonden. Maar ook kun je deelnemen aan biercantussen, landelijke studententoernooien en het ledenweekend. Daarnaast organiseren wij één keer per jaar in september een groot studententoernooi waar alle studenten uit heel het land op af komen.
 
In het bezit zijn van het Golf Vaardigheidsbewijs (GVB) is ideaal voor later in het bedrijfsleven, waar veel op de golfbaan genetwerkt wordt. Maak nu gebruik van de unieke mogelijkheid om voor een zeer lage prijs het GVB via onze vereniging te halen. 5 maanden lang volg je een starterspack en ben je een volwaardig golfer!
 
Mocht je interesse hebben om een keer kennis te maken met Under Par, neem dan contact op via secretaris.tsgv@gmail.com. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina ‘TSGV Under Par’ of onze website: www.tsgvunderpar.nl
 
Uitkijkend naar een mooi golfjaar. Hopelijk tot snel!
 
Het Bestuur van T.S.G.V. Under Par