De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
11-10-2017

‘De Grote Prijs van de Heerlijkheid van Breda’

Afgelopen zondag (8 oktober) werd voor de tweede keer de wedstrijd ‘De Grote Prijs van de Heerlijkheid van Breda’ georganiseerd op golfclub Toxandria. Dit is een wedstrijd voor de matchplay- en strokeplaykampioenen bij zowel de dames als de heren van omliggende clubs in Noord-Brabant zoals de Oosterhoutse, de Haenen en Toxandria zelf natuurlijk.

Het doel van deze wedstrijd is om topgolf in de regio naar een hoger plan te trekken met een uitdagende en verbroederende golfdag als afsluiting van het seizoen. 

Namens Prise d’Eau deden Jim Woudenberg, Sander Leenaars, Angie-Trang Nguyen en Yasmijn van Dijk mee. Het is een teamwedstrijd waarbij op basis van de totaalscore van alle spelers een uitslag werd gemaakt.
’s Ochtends werd er in clubverband 18 holes mixed foursome gespeeld waar voornamelijk Angie en Sander een hele goede score hadden neergezet. Het was spannend na de ochtendronde want de scores van alle clubs zaten allemaal dicht bij elkaar. Prise d’Eau stond eerste, met 1 slag voorsprong op de nummer 2.

Na de lunch werd er 18 holes individueel stokeplay gespeeld, waar de heren het uitstekend hadden gedaan.
Jim liep 78 bruto en Sander was 1e geworden bij de heren met een ronde 77 slagen bruto, super!
Uiteindelijk is het team 1e geworden over all met een voorsprong van maar liefst 13 slagen. 
 
Het was een geslaagde dag en het was super leuk om namens Prise d’Eau deel te nemen aan zo’n wedstrijd. Het is een goed initiatief en hopelijk kunnen we volgend jaar onze titel met succes verdedigen!
‘De Grote Prijs van de Heerlijkheid van Breda’
« Terug