De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
17-08-2018

GolfFeest Vrijdag groot succes

Wat wil je met zo'n weer...en 236 enthousiaste deelnemers.We zijn als organiserend team met veel plezier voor jullie bezig geweest!
Om zo veel mogelijk deelnemers in het veld te krijgen moesten wij 236 deelnemers verdelen over onze lussen. Dat dit weer prima gelukt is blijkt uit het feit dat iedereen binnen 6 uur op het terras aan een verdiend drankje zat.

Toen om half elf de wedstrijdleiding plaats nam achter de wedstrijdtafel was de rij van enthousiaste deelnemers gegroeid. De respectievelijke lussen waren bekend gemaakt en de consumptiebonnen, de bonnen voor de broodjes pulled pork en saté lagen klaar en de handicarts stonden netjes opgesteld. Dankzij de tijdige aanwezigheid van alle deelnemers liep alles op rolletjes en kon ruim de tijd genomen worden voor de briefing.

Dat het dan nóg fout kan lopen is bijna niet mogelijk, echter Carlos presteerde het om op de foutieve lus aan de start te verschijnen, in de overtuiging dat de andere spelers 'de uitleg niet begrepen hadden'. Enigszins met schaamrood op de wangen is hij alsnog naar de goede lus gerend waar zijn flightgenoten al afgeslagen hadden. 

Een andere anekdote vond plaats op hole 1 van de Blaak. 
Wim  is er van overtuigd dat wortels zodanig goed voor je ogen zijn dat het golfspel danig verbeterd. Daarom heeft hij zijn hele flight gedurende de dag gefêteerd op zijn overheerlijke wortels.
Op de afslag van 1 stond hij klaar... wortel tussen de tanden geklemd en klaar voor de mooiste slag van de dag. Direct na de slag was er twee keer een 'knak' te horen... de wortel tussen de tanden brak en een van de takken van de bomen in het bos.

Op het terras was het direct een drukte van belang. Het was mogelijk om zelf aan te geven wanneer je je overheerlijke saté of goed verzorgd broodje pulled pork wilde nuttigen.
De hongerigen waren direct enthousiast terwijl een aantal anderen er voor kozen om nog even te wachten. Het was fijn dat deze mogelijkheid geboden was.
Zo zie je dat we één groot team zijn, Bonheur, Marshals, Greenkeepers, en alle collega's van Prise d'Eau achter de schermen. 


Wij hebben door de baan heen foto's gemaakt; een impressie van ons gezellige terras en natuurlijk alle prijswinnaars op een rijtje....
Een van onze spelers (Dhr. CvB uit H) heeft in het kader van de AVG regeling aangegeven dat hij niet herkenbaar op de foto wil...
 Onderstaand vind je de uitslag van de wedstrijd, te beginnen met de nearies...

NEARIES 
Blaak 2       Ed Lukassen
Blaak 5       Koen Snoeren
Sijsten 4     John Blank
Sijsten 8     Ron Timmermans
Leij 4          Bart Thielen
Leij 8          José Aarts


Nadat alle winnaars hun prijzen in ontvangst hadden genomen bleek dat bij het in ontvangst nemen van de kaarten een foutieve telling is aangezien voor de definitieve telling.
Dit maakte dat Hubert Jan Wouters en zijn golfmaatje Hanja Boer niet naar voren zijn geroepen ondanks hun mooie score van 39 punten.
Een mazzeltje dus voor de winnaars van de prijzen vier en vijf, die vanzelfsprekend hun prijs mogen behouden. Voor Hubert Jan en Hanja wordt een extra derde prijs uitgereikt.

UITSLAGENLIJST
1. Marco van den Broek & Deo Girharie 45 
2. Jan Zwijsen / Tim Zwijsen                   40 
3. Marian van Gils / Yvonne Krowinkel   39 
3. Hubert Jan Wouters / Hanja Boer       39
4. Bronia Terng / Mariel van Loosbroek  37 
5. Bart Thielen / Ron Timmermans         37 

De totale uitslagenlijst

Alle foto's van deze dag

Op de foto staan de winnaars Marco en Deo
GolfFeest Vrijdag groot succes
« Terug