De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
12-10-2017

SaAb Golfdag, voor onze 50 jarigen

Er werd weer op het scherpst van de snede gestreden om deze prestigieuze trofeeën. 

Een van de leukste clubwedstrijden is ongetwijfeld de jaarlijkse strijd om de beide Sa Ab trofeeën, voor diegenen onder ons die niet precies weten dat deze wedstrijd inhoudt……..

Ieder lid dat in een jaar de jeugdige leeftijd van 50 jaar bereikt, wordt uitgenodigd en kan zich opgeven, om mee te spelen om de Sara of Abraham trofee, bovendien mag iedereen iemand introduceren. Een groot aantal jaren was de plaatselijk SAAB – dealer Ton van Zon hoofdsponsor van het evenement. Met het totale stoppen van dit automerk dachten velen wellicht dat nu ook onze wedstrijd een zachte dood zou sterven, maar iedereen die deze gedachte had kent ons aller Joop en Henriette van de Pol niet, zij zijn de geestelijke vader en moeder van het evenement en de jaarlijkse organisatoren, al weer zo’n 22 jaar lang.

Onze grote club ambassadeur Joop slaagt er ook jaarlijks in, voor een prachtige prijzentafel te zorgen, vooral door de onbaatzuchtige medewerking van een aantal sympathieke sponsoren. Na afloop van de wedstrijd bedankte Joop dan ook uit naam van alle deelnemers deze bedrijven en in de persoon van Hanny Verhoeckx, namens bouwbedrijf Mourik, kreeg men bloemen voor de jarenlange ondersteuning.
Sarah van 2017 werd Debby Culligan en Abraham 2017 werd Mark Kraai.

Bij de gasten gingen de eerste plaatsen naar Jolanda Vekemans bij de dames en naar Ronald Coenders, bij de heren. Ondanks het niet al te beste golfweer werd er prima gescoord. (zie ook de leuke foto’s)

Al weer voor de 10e keer mocht ik Joop en Henriette ondersteunen, vooral als fotoman en verslaggever.
Joop en Henriette wederom CHAPEAU en dank namens de deelnemers,

Met sportieve groeten,
Henk van de Pas.

De foto's
SaAb Golfdag, voor onze 50 jarigen
« Terug