De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
5
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
5
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Handicart


Bij Prise d'eau heeft u beschikking over 17 handicarts die in bruikleen worden gesteld door Stichting Handicart. Op deze handicarts zit een GPS systeem waardoor het mogelijk is om op de baan te blijven spelen ook met slechtere weersomstandigheden. Kwetsbare gebieden zoals tees, greens, heide en ook natte fairways worden dan beschermd.
Voor alle reserveringen vanaf 1 april 2019 geldt dat deze uitsluitend online gemaakt kunnen worden en middels de Handicart terminal bij de receptie betaald worden met uw Handicartpas of Handicart App.

Reserveren
Via www.mijnhandicart.nl of de Handicart App kunt u inloggen met uw mailadres en wachtwoord om een handicart reserveren. U maakt hierbij de keuze uit 9 of 18 holes en kiest de tijd die het dichtst voor uw afslagtijd ligt. Bij aankomst op Prise d'eau kunt u zich bij de terminal aanmelden. Zodra het systeem uw reservering herkent, wordt de voor u gereserveerde handicart vrijgegeven.

Betaling
Wanneer u een ronde heeft gereden krijgt u van Stichting Handicart een e-mail met bevestiging. Aan het begin van elke maand ontvangt u een overzicht per mail van alle gereden rondes met daarbij een factuur.  Klopt dit overzicht niet? Dan kunt u contact opnemen met Stichting Handicart via secretariaat@handicart.nl

Verzekering en schade
De handicarts zijn verzekerd. De gebruikers hebben bij schade een eigen risico van € 100,-. De medepassagier is ook verzekerd.
Als u schade heeft gereden dit altijd direct melden bij de receptie. 

Voor meer informatie over Stichting Handicart en het systeem kunt u HIER terecht. 

Tarieven per ronde
1 pashouder€ 4,00
2 pashouders€ 8,00
1 pashouder + 1 niet-pashouder€ 12,00
1 of 2 niet-pashouders € 25,00