De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
05-04-2018

Bird Watching Day

De NGF en Vogelbescherming Nederland nodigen u van harte uit om op donderdag 10 mei 2018 om 07:00 uur deel te nemen aan de negentiende Bird Watching Day. Een evenement ontstaan uit de samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, Vogelbescherming Nederland en Stern. Hieruit is de werkgroep Golfers Love Birdies ontstaan, die zich onder andere inzet voor de Bird Watching Day.
 
Wat is Bird Watching Day?
De Bird Watching Day is een vogelteldag waarop we leden en collega’s enthousiast maken voor de vogels en de prachtige natuur op en rond onze golfbanen. De Bird Watching Day valt binnen de Nationale Vogelweek, die van 12 tot en met 21 mei wordt georganiseerd door Vogelbescherming Nederland. Kijk op www.vogelweek.nl voor een compleet overzicht van wat er in de Nationale Vogelweek nog meer wordt georganiseerd.
 
Waarom meedoen?
Vogelbescherming Nederland, NGF en Stern staan gezamenlijk voor het beschermen, in stand houden en laten groeien van de vogelpopulatie. Om meer golfers hiervan bewust te maken, willen we hen inspireren en motiveren. En dat laatste is exact wat er tijdens de Bird Watching Day gebeurt.
Ben je geïnteresseerd tel dan mee!
We horen je graag
Bird Watching Day
« Terug