De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
23-04-2017

Even voorstellen

Dag allemaal,

Graag willen wij ons voorstellen.

Sinds eind december 2016 zijn wij werkzaam op het terrein van Prise d’eau Golf. Wij vormen een Service Team met tot op heden vier deelnemers, dat in de toekomst uitgebreid kan worden.
Het Service Team is een initiatief vanuit de Amarant Groep, een instelling  voor mensen met een beperking. Amarant zorgt dat de deelnemers begeleid zullen worden door ervaren professionele begeleiders. Op dinsdag zal dit Maaike Brunenberg zijn en op alle andere dagen zal Rob van Dongen dit voor zijn rekening nemen.
Wij houden ons bezig met veel verschillende werkzaamheden zoals; snoeiwerk, schoonmaakwerk in het clubhuis en rondom de banen, ballen rapen, veegwerk en prullenbakken legen. Ook zullen wij het terras rondom het clubhuis netjes houden en nog veel meer andere ondersteunende taken zullen onze dagen opvullen.

Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 15.45 uur.
Dus als u iemand in de tuinen, op de paden en/of op de golfbaan druk bezig ziet, dan is het Service Team weer hard aan het werk! Mocht u vragen, ideeën,  op-/aanmerkingen hebben, loop dan gerust eens bij ons binnen. Wij hebben ons onderkomen bij de werknemers van Enk Groen & Golf, het witte huis, nummer 450.

Wij gaan ons uiterste best doen om een mooie aanvulling te zijn voor Prise d’eau Golf!

Groetjes,
Het Service Team. 
Even voorstellen
« Terug