De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
22-06-2019

Open Golfdag zaterdag 22 juni

Dit jaar bestaat de enige golfbaan in Tilburg; Prise d'eau Golf, 25 jaar en dat vieren we in samenwerking met de vereniging groots. Een van deze festiviteiten is de Open Golfdag die op zaterdag 22 juni 2019 van 12.00 - 17. 00 uur zal worden gehouden. 

Tijdens de Open Golfdag organiseren wij diverse activiteiten voor zowel niet-golfer als golfer en voor jong en oud. 

RAAK! Funpark voor kinderen
Voor alle kinderen t/m 12 jaar organiseert RAAK! super leuke (golf)spelletjes zoals sumogolf, hole in the wall, dart golf, stormbaan en minigolf. Neem gerust je (klein)kinderen of neefjes en nichtjes mee voor een onvergetelijke middag. 

Leren golfen
Heb je nog nooit gegolfd maar wil je het graag eens proberen? Dan zijn er ook genoeg activiteiten voor jou! Tijdens deze dag zullen meerdere kennismakingen met golf worden gegeven waarbij je alle basisbeginselen van golf gaat ervaren zoals putten, chippen en swingen. Ook leer je kennismaken met dé innovatie in de golfwereld; namelijk Toptracer. Met dit systeem wordt jouw balvlucht gemeten en kan je verschillende spellen spelen. Daag je vrienden uit wie het verst kan slaan of wie in één slag het dichts bij de vlag hole! 

Golfspel verbeteren
Wil jij je golfspel verbeteren? Dan kan je aanmelden voor één van de clinics en trainingen om met behulp van een golfprofessional jouw swing, chip of putt te verbeteren. Met behulp van Trackman en Toptracer zijn er nog meer middelen om jouw balvlucht te meten en eventuele verbeterpunten aan te kaarten. 

Wedstrijden
Naast trainingen en clinics zijn er ook wedstrijden waar je aan mee kan doen. Hieronder staan de wedstrijden vermeld en of deze voor iedereen of voor alleen leden zijn.
 
TijdSoort wedstrijdVoor wieKosten
Vanaf 06.30 uur36 holes wedstrijdLeden€ 12,50 per persoon
Vanaf 10.00 tot 12.00 uurFamilie team wedstrijdIedereenGratis
Vanaf 11.00 uur18 holes vlaggenwedstrijdLeden€ 12,50 per persoon
Vanaf 13.00 tot 14.00 uurFamilie team wedstrijdIedereenGratis
Vanaf 13.30 uur9 holes vlaggenwedstrijdLeden€ 12,50 per persoon
Vanaf 15.00 uurBeste putter.
Ben jij de meester in het putten? Vanaf 15.00 uur kan jij proberen om een mooie prijs (en natuurlijk de eeuwige roem) binnen te slepen!
IedereenGratis
Vanaf 16.00 uur Fastest hole. Probeer als snelste hole 8 en 9 van de PAR 3 baan te spelen. Wie de minste slagen nodig heeft binnen de snelste tijd wint! IedereenGratis
Vanaf 16.00 uurNearest to the pin. Probeer zo dicht mogelijk bij de hole van hole 1 op de PAR 3 baan te slaan. Wie het dichtsbij is wint! IedereenGratis

 
Muziek en hapjes
Zoals je gewend bent zal Bonheur Horeca weer heerlijke hapjes en drankjes bereiden die in de Gasterij 
of op het terras beschikbaar zullen zijn. Ook zal er een foodtruck komen waar je terecht kan voor een lekkernij. Een DJ en een smartlappenkoor zullen voor het muzikale entertainment zorgen. 

Jumbo Golf Demo
Jumbo Golf organiseert een demo dag waarbij het mogelijk zal zijn om clubs te testen. De merken Wilson, Callaway en Cobra zullen aanwezig zijn om hun golfclubs te demonstreren en informatie te geven. 

Lobby20 sporttraining
Lobby20 (gevestigd aan de Piushaven in Tilburg) komt langs om een EMS-training te geven. Met een EMS-training doe je oefeningen met een laagfrequent elektrische impuls, een soort trilling, op je spieren. Deze impuls gaat meteen de diepere spierlagen in. En zorgt ervoor dat meteen een veel groter deel van je spiervezels meedoet bij elke beweging. EMS is geschikt voor revalidaties, onderrugproblemen, verbeteren van sportprestaties, figuur correcties en mensen die weinig tijd hebben. Samen met een van de trainers zijn de trainingen zowel effectief als leuk! Iedereen kan de training ervaren tussen 12.00 - 17.00 uur. 

Aanmelden
Aan sommige activiteiten, zoals de clinics en trainingen, zal een maximum aantal deelnemers zitten. Binnenkort maken wij bekend waar je kan aanmelden voor één of meerdere activiteiten. 
 

Meer informatie zal volgen. Houd daarom onze website in de gaten!


 
Open Golfdag zaterdag 22 juni
« Terug