De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
28-09-2016

Positieve recensies

- Maandag 21 november 2016
Erg prettige club om lid te zijn. Je wordt persoonlijk te woord gestaan en al het personeel is erg vriendelijk. De Baan biedt erg veel variatie, van beide putting greens naar de fantastische par3baan naar de 27 holes! Heerlijk elke keer weer anders!

- Donderdag 10 november 2016
Ruime parkeerplaatsen geeft een goede entree. Ontvangst in het clubhuis is prima. Zorgzame dames die je vriendelijk helpen met al je vragen. De winkel met golf equipement is wat te prominent aanwezig.
De Blaak en de Sijsten zijn mooie banen die goed onderhouden zijn en prettig te spelen zijn. Er zjjn voldoende moeilijkheden ingebouwd om het interessant te houden. Het enige wat storend is is de snelweg die vlak langs enkele holes loopt.
Het restaurant is prima, gezellig druk en goed eten. De bediening is vlot en accuraat en vriendelijk. Hier kan menig restaurant van een golfclub een puntje aan zuigen, ga zo door.

- Zaterdag 5 november 2016 
Ik kom regelmatig op Prise d'eau, maar iedere keer een genot om te spelen. Faciliteiten zijn top en de afwisseling tussen Blaak, Sijsten en Leij is fantastisch. De baan ligt er altijd goed bij, mooie greens, Driving Range ballen inbegrepen voorafgaand aan de rondje golf. De horeca is gastvrij en altijd gezellig druk! Kortom een dagje Prise d'eau is voor mij een genieten..

- Zondag 30 oktober 2016 
Wat een topbaan. De leij is prachtig open, mooie fairways, uitstekende greens (alhoewel die net gesneden waren). De Blaak is een mooie bos/parkbaan. De derde lus ken ik nog niet, maar ga ik zeker snel spelen.
Genoten van deze golfbaan (en eind oktober zon en geen wind!, dat maakte het compleet).

- Woensdag 5 oktober 2016
Mooie goed onderhouden golfbaan. Gastvrije ontvangst. Mooie accommodatie

- Zaterdag 1 oktober 2016
Onderhoud, faciliteiten, organisatie, receptie, ontvangst allemaal top!

- Maandag 26 september 2016
Goedemorgen
 
Wij willen jullie nog bedanken voor de leuke zondag die we gisteren hebben gehad.
De kennismakingsdag met golf was super. Ook al worden we niet direct lid, willen we graag blijven komen om zo af en toe eens op de mooie Par 3 baan te spelen.
 
Verder zullen we onze connecties in Tilburg en omgeving opmerkzaam maken op jullie faciliteiten en zal ik bij mijn eigen werkgever ook de golfmensen enthousiast maken voor Prise d'eau Golf, waarbij het organiseren van een netwerkdag zeker tot de mogelijkheden behoord.
 
mvg,
Hans en Thomas

- Maandag 19 september 2016 
De banen zijn geweldig (27 holes en een PAR3 baan) en erg goed onderhouden. De faciliteiten zoals toiletten (gespoeld met regenwater), schuilhutten met bliksemgeleiders het natuurlijke onderhoud met schapen, spreeuwen en valken is uniek te noemen. Een grote overdekte drivingrange en de verschillende oefengreens, golfkarretjes etc. het is er allemaal.

Dit samen met de hoge mate van gastvriendelijkheid maakt Prise d'Eau de beste en de mooiste in deze omgeving. Ook op het clubhuis, de shop en het restaurant is niets aan te merken! De pro's zijn ook heel erg vriendelijk en zeer kundig, dus ook de trainingen en opleidingen zijn goed verzorgt. Complimenten!

- Woensdag 7 september 2016
De greens zijn net biljartlakens zo strak zo snel genot om op te spelen.
Cees
 
Positieve recensies
« Terug