De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Ready Golf, baanreglement & No Show beleid

Hier op Prise d'eau Golf zijn er een aantal veranderingen die doorgevoerd worden. Vanaf 1 mei hebben wij namelijk een nieuw baan reglement en no show beleid. Wij kijken ernaar uit u snel weer te mogen ontvangen op onze mooie baan. Houdt u dan wel rekening met het principe Ready Golf!


Het nieuwe baan reglement is er voornamelijk om te zorgen voor een betere doorstroming in de baan. Met als doel: minder oponthoud in de baan, een sportbeleving met een, bij deze mooie sport passend, sportief en respectvol gedrag in en om de baan. Belangrijk voor alle golfers op Prise d'Eau golf! Het nieuwe baanreglement vindt u hier

Hiervoor is onder andere het principe van Ready Golf geïntroduceerd. Vanaf 1 mei wordt er op Prise d'eau volgens dit principe gespeeld. Ready golf betekent dat je speelt zodra je klaar bent om te spelen, natuurlijk mits het veilig is. Het gaat er niet om wie het verst van de hole is, het gaat er om wie als eerste kan spelen. Ready Golf is bedoeld voor strokeplay en stableford, niet voor matchplay. Benieuwd wat Ready Golf precies inhoudt? Bekijk hier de uitleg.

Omdat de baan zo optimaal beschikbaar te houden voor alle golfers vragen wij indien u verhinderd bent uw starttijd ten alle tijden te annuleren.  Wist u dat u uw reservering bij Prise d’eau Golf tot 24 uur van tevoren kosteloos kunt annuleren via ons online reserveringsprogramma? Wanneer u pas later weet dat u verhinderd bent, vragen wij u om contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 013 462 8200 . Ook kunt u een e-mail sturen naar starttijd@prisedeau-golf.nl.

Daarnaast vragen wij iedereen zich te melden bij de receptie. Indien de receptie nog niet open is kunt u zich achteraf melden. 

We rekenen op uw begrip en medewerking. Vanzelfsprekend verwelkomen we u graag binnenkort weer op Prise d'eau Golf!