De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport
21-01-2015

Prise d'eau Golf | Leden vertellen

Prise d'eau Golf is een zeer levendige en hechte vereniging met een aanbod voor iedere leeftijdscategorie en voor elke spelersgroep. Er is een actieve jeugdgroep en het eerste Heren team speelt in de Hoofdklasse mee om de prijzen. Maar ook de de recreatieve golfer kan binnen de Golf Club alles vinden wat hij/zij zoekt.
Lees meerPrise d'eau Golf | Leden vertellen
21-01-2015

Prise d'eau Golf | Oefenfaciliteiten

Prise d'eau Golf biedt uitstekende oefenfaciliteiten. Voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer biedt onze golfbaan uitermate geschikte oefenfaciliteiten consectetur.
Lees meerPrise d'eau Golf | Oefenfaciliteiten
17-06-2015

Prise d'eau Golf | Zakelijk golfen

De Businessclub van Prise d’eau Golf staat al jaren bekend om zijn gemoedelijke Brabantse sfeer. Golf is een prachtige manier om met relaties op een prettige wijze zaken te doen. De Business Club organiseert verschillende netwerkactiviteiten zodat u ook snel met andere bedrijven in contact komt. Wij organiseren jaarlijks 18 activiteiten in verschillende thema’s.
Lees meerPrise d'eau Golf | Zakelijk golfen
20-12-2016

Prise d'eau Golf | Par 3 Club

De PAR 3 baan van Prise d'Eau biedt dé mogelijkheid bij uitstek om in korte tijd een volwaardige en gevarieerde ronde golf te spelen. Spelplezier en gezelligheid gaat daarbij boven niveau. Vindt u het ook leuk om daarbij gezamenlijk te borrelen of de golfronde te starten na een lekkere kop koffie? Doe dan vooral mee aan de inloopactiviteiten. U voelt zich al gauw thuis binnen de PAR 3 Club!
Lees meerPrise d'eau Golf | Par 3 Club
09-09-2017

AFTERMOVIE ING GOLFWEEK

Wij genieten nog even na van het prachtige event: ING Golfweek
Lees meerAFTERMOVIE ING GOLFWEEK