De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
1
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
1
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Onze Golf BNB leden

Met trots presenteren wij u de leden van de Golf BNB van Prise d'Eau. Onderstaand vind u het overzicht van alle bedrijven en bijbehorende contactpersonen die actief zijn in deze netwerkclub. Kijk gerust rond en klik op de verschillende bedrijven om meer te weten te komen over onze leden. 
AC4U - Jeroen Mols
Advies & Consultancy: - Industriële automatisering - Project Management - Certified Machine Safety Expert(TUV)

Bij Vermeer - Christ Vermeer
Bourgondisch
IN HART EN NIEREN. Bij Vermeer ligt aan de Piushaven en richt zich op een breed publiek. Bij ons kun je lunchen, dineren en borrelen. De menukaart? Denk aan fingerfood, saté, een biefstuk of onze heerlijke kreeftenbitterbal. De prijzen van hoofdgerechten variëren van 14,00 tot 29,00 euro. We zijn er voor jou als Bourgondiër, kom langs en ervaar het zelf.

Bonheur Horeca Groep - Ingrid Klazen
 Auberge du Bonheur

Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen.

CompX - Lucas van Bebber
ICT en Telecom Clouddiensten 

We werken samen met de beste partners, gebruiken de nieuwste technieken en geavanceerde (beveiligings)tools. Door daarbij hoogwaardige service te bieden, geven we onze klanten een zorgeloos gevoel.

Cookaholics - Steffan Oerlemans
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

Eker Advies - Erik van Kolsteren
Waarom Eker?
‘Eker’ is het synoniem voor het totemdier ‘Eekhoorn’. U bent dit slimme, behendige beestje ongetwijfeld wel eens tegengekomen in het bos. Maar wist u dat dit diertje symbool staat voor aandacht, zorg en vertrouwen? Daarmee vertegenwoordigt het precies de drie kernwaarden van Eker Advies. 
Franck Suits and More - Franck Kouwenberg
Een typische mannenkwestie: u wilt er goed gekleed en verzorgd uitzien maar winkelen is niet uw favoriete bezigheid. Bovendien kost het u vaak teveel (vrije) tijd.

Franck suits and more biedt u een ‘op maat gesneden’ oplossing!

Mijn vertrekpunt is het maken van een afspraak met u. Die afspraak maken we op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Eenmaal in mijn showroom zult u direct ervaren dat het bij franck suits and more draait om het individu en niet om de massa. Met passie voor het kleermakersvak, ruim 20 jaar ervaring in de mannenmode en oog voor detail adviseer ik u graag bij het versterken van uw persoonlijke presentatie.

Gotofgrafie - Harrie van de Pas
Als fotograaf zoek je altijd naar HET moment.
De lach, de traan of het intens geluk,
die fantastiche zonsondergang of juist die mooie regenboog.
Timing is dus alles!

Met de naam GOTOFRAFIE, ja lees hem nog maar eens goed doe ik alles net anders, lekker op mijn eigen manier. kortom, Twisted!

Mijn Specialiteiten zijn product fotografie, Event fotografie en Trouw reportages, maar ook voor een studio portret of juist op een portretshoot op locatie kun je bij mij terecht. Ik beschik over een compleet ingerichte fotostudio in het hartje van Tilburg

Hoppenbrouwers - Bas Tekath - Paul Kremers
Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met 700 medewerkers. We hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met bijna 100 jaar ervaring, onze veelzijdigheid, expertise en vakmanschap zijn wij dé partner voor u!

Installatiebureau PMI - Marcel Pepers
Installatiebureau PMI

PMI is niet zomaar een installatiebureau. We heten wel zo, maar we doen veel meer dan alleen installeren. Wij verrichten alle werkzaamheden die nodig zijn om met succes te verbouwen. Van kelder, keuken, meterkast en woonkamer tot en met de badkamer en de zolder.


 
IT Support Groep - Kevin van Dijck
IT Support Groep staat voor kwaliteit. Wij willen klanten op onze eigen en onderscheidende manier helpen. Naast het bieden van concrete oplossingen willen we gezien worden als kwalitatieve dienstverlener die:

Een goed en compleet product aanbiedt
Snelle service geeft
Problemen oplost voordat jij deze als klant ervaart

John Sports - Bob Verbaandert
Jos van den Bersselaar Staalconstructies - Stijn van de Bersselaar
Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 58 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.

Leijs Subsidie Advies - Sjef Leijs
Leijs Subsidie Advies 

Sjef Leijs is een zelfstandig professional welke ondernemers helpt bij het verkrijgen van subsidies of andere vormen van stimuleringsregelingen. Kernwoorden hierbij zijn onder andere: Innovatie – Duurzaamheid – Personeel – Energiebesparing – Duurzame Energie. Door goed kennis te nemen van de voornemens, plannen worden deze waar mogelijk gekoppeld aan één of meerdere regelingen die de overheid beschikbaar heeft.
Netwerk Brabant - Erik en Marieke van Os
Brabantse ondernemers die behoefte hebben aan waardevolle contacten – met elkaar, met onderwijs- en overheidsinstellingen en grote bedrijven – een platform bieden om hun netwerk uit te breiden, daar spant Netwerk Brabant zich voor in.
Netwerk Brabant verbindt ondernemers in de regio Brabant op verschillende manieren: door het organiseren van zakelijke events, het uitgeven van een magazine en met een online platform.

Events
Bij de events komen ondernemende mensen met elkaar in contact op een manier zoals je dat in Brabant mag verwachten. Of het nu met een barbecue is of met een driegangendiner: de ontvangst is altijd gastvrij en de sfeer gemoedelijk en aangenaam.

Magazine
Sinds 2002 is Netwerk Brabant dé uitgever van regionale ondernemerscontent. Zakenmagazine Netwerk biedt redactioneel onafhankelijke informatie en speelt daarnaast in op de vraag van ondernemers om hun boodschap te kunnen delen.

Online
Online staat Netwerk Brabant op de kaart door haar informatieve website, digitale nieuwsbrieven en diverse sociale media kanalen.
Panhuijsen Verpakking - Joost van Dijk
Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.

PauwR - Pieter Voogt
Wij helpen Nederlandse bedrijven en organisaties met een jaarlijks advertentiebudget van 50.000 tot ca. 5 miljoen euro om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes.

Peute Recyling - Dick Siemerink
We hebben ons ontwikkeld tot één van de grootste onafhankelijke papier- en plasticverwerkers ter wereld. We groeiden van 5 naar 80 medewerkers en verwerken inmiddels 1,2 miljoen ton papier en plastic per jaar.

Diverse partners en lokale overheden wereldwijd, krijgen adviezen van Peute op het gebied van inzameling en het duurzaam verwerken van recyclebare papier- en plasticafvalstromen. We vinden het uiterst belangrijk om daarbij aan de wettelijke regelgeving te voldoen, van toepassing zijnde op het eindproduct, het milieu en uiteraard op een gezonde werkomgeving voor onze medewerkers.

Met Peute Recycling krijgt u een betrouwbare partner die de garantie geeft dat uw afval op een zo duurzaam mogelijke manier zal worden verwerkt tot een nieuw product.

Pijnenburg Bouw - Emiel Pijnenburg
Met 41 vestigingen, een online vestiging, een in-house MBO-3 opleiding en een uniek distributiecentrum richt de Isero IJzerwarengroep BV zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij alle 500 medewerkers centraal.

Naast de 41 vestigingen hebben wij ook online een vestiging (www.isero.nl) . Hier worden meer dan 100.000 artikelen aangeboden, verdeeld over verschillende productgroepen. Naast bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen en PBM's bieden wij online ook producten aan die relevant zijn voor een specifiek beroep of specifieke klus.

Q-promotions - Esther van Loon
Goed beschouwd heeft drukwerk voor veel bedrijven de functie van visitekaartje, vaak ook letterlijk. De eerste indruk is bepalend voor verder zakelijk contact. Daarom moet jouw drukwerk altijd in orde zijn.

Bij Q-Promotions staat kwaliteit voorop.

Renault Arend auto - Peter-Paul Kautz
Arend Auto staat voor complete mobiliteitsgarantie in de automarkt, met de focus op dienstverlening en duurzaamheid. Wilt u een nieuwe auto kopen, een occasion kopen, is uw auto toe aan onderhoud of heeft u advies nodig inzake autoverzekeringen, leasing of financieringen? Dan bent u bij Arend Auto aan het juiste adres. Met een team van gepassioneerde professionals streeft Arend Auto naar een langdurige klantrelatie. Belangrijke pijlers hierin zijn persoonlijke contact, korte en directe communicatielijnen en (uw) vaste contactpersonen. Daarnaast staan onze vakkundige mensen met veel plezier voor u klaar om al uw mobiliteitsvraagstukken te beantwoorden.
Robuust Media - Robbert Odijk
Als jouw online partner, is Robuust Media er om jou te helpen. Robuust Media gelooft in hard werken en langdurige relaties. Bedrijven online beter laten presteren en doen daarbij net iets meer om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren: samen profiteren van het internet!

Soucre PT - Roel van Buggenum
Wil jij sporten met een personal trainer of ‘small group training’ met de beste begeleiding?

‘Ik wil afvallen en weer lekker in mijn vel zitten’ of ‘Ik wil weer fitter en gezonder worden’. Zeg jij dit al weken, misschien wel maanden of jaren, tegen jezelf? Kom in actie! Source Personal Training is expert op het gebied van personal training en transformatie. Dé plek in Tilburg waar je moet zijn om te sporten met de beste begeleiding die je je maar kunt wensen. Samen gaan we aan jouw lichaam (en geest) werken zodat jíj weer de beste versie van jezelf wordt!

Studio Ow Interieurontwerp - Chris Gadellaa
Onze projecten kenmerken zich door eigenzinnigheid, aandacht voor detail, functionaliteit, én praktische oplossingen.

We werken nauw samen met specialistische vakmensen, ongeacht het traject dat je kiest. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Uiteraard delen zij onze visie, waarbij hoogstaande kwaliteit en oog voor detail van groot belang zijn. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Nuevo Facilitaire Services - Sven van Oirschot
Wie is Nuevo?

Nuevo betekent Nieuw in het Spaans en dat is precies wat wij u als klant geven. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag woont of werkt in een omgeving die als nieuw is. Een nieuwe dag, een schoon begin, een frisse start. Dat geeft een goed gevoel en brengt meer woon- en werkplezier!
Vermeer Architecten - Nic Berden
Vermeer Architecten

Al meer dan vijf-en-dertig jaar is Vermeer Architecten een toonaangevend bureau in Zuid-Nederland. We werken aan diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Naast architectuur richten we ons ook op restauratie en renovatie. Projecten benaderen we op een innovatieve manier, hierin staan de wensen van de opdrachtgever evenals mens en omgeving centraal.
VincIT holding - John van den Hout
van den Hout ICT consultancy interim- en projectmanagement

Van den Hout is een kleine organisatie die bestaat uit gedreven en professionele medewerkers die breed inzetbaar zijn.

Gestart als onderneming die gespecialiseerd is in projectmanagement, staat Van den Hout vandaag de dag voor management op interim basis, voor het managen van complexe ICT projecten en het begeleiden van organisatieveranderingen. Daarbij is de grondslag het raakvlak tussen ICT en organisatie, met communicatie als belangrijk aandachtspunt.