De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Onze Businessleden

Met trots presenteren wij u de Businessleden van Businessclub Prise d'eau. Onderstaand vind u het overzicht van alle bedrijven en bijbehorende contactpersonen die actief zijn in deze netwerkclub. Kijk gerust rond en klik op de verschillende bedrijven om meer te weten te komen over onze leden. 
AC4U
Jeroen Mols
AC4U
Advies & Consultancy: - Industriële automatisering - Project Management - Certified Machine Safety Expert(TUV)
Jeroen Mols
https://www.linkedin.com/in/jeroen-mols-497b9230
Aces Direct bv
Jeroen Huijbregts
Aces Direct bv
In de bijna 15 jaar dat Aces Direct bestaat, is het bedrijf sterk uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Vandaag de dag is ACES Direct een allround IT-leverancier voor kleinzakelijk, MKB, non-profit organisaties en resellers.
Jeroen Huijbregts
http://www.acesdirect.nl/
Jeroen Stabel
Aces Direct bv
Jeroen Stabel
http://www.acesdirect.nl/
Ad van Geloven bv
Roland Huijbregts
Ad van Geloven bv
Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is de missie. We willen de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis. We zijn trots op onze producten en dat merkt u aan alles. Tegelijkertijd houden we van eenvoud en pragmatisme: gewoon doen, met beide benen op de grond en beloftes waarmaken. Zo blijven we slagvaardig, snel en efficiënt.
Roland Huijbregts
http://www.vangeloven.com/
Ad van Geloven bv
Cees van Sprang
http://www.vangeloven.com/
Aliri consultancy bv
Roel Joosten
Aliri consultancy bv
Aliri vertaalt uw strategische verbeterplannen naar de praktijk van alledag. Samen met u werken we aan draagvlak voor de gewenste verandering. En ontwikkelen we een implementatieaanpak en instrumenten waar uw medewerkers daadwerkelijk mee aan de slag kunnen én willen. Dit Praktisch Realisatiemanagement vraagt om heldere keuzes en pragmatische oplossingen. Aliri biedt deze oplossingen vanuit een stevige basis op het gebied van Bedrijfskunde, Verandermanagement, Projectmanagement, Implementatiemanagement en Organisatiemanagement.
Roel Joosten
http://www.aliri-consultancy.nl/
Bas Verhoeven
Aliri consultancy bv
Bas Verhoeven
http://www.aliri-consultancy.nl/
Allbidigit Group
Randy van Zwieten
Allbidigit Group
Het digitaal werken, effectieve en efficiënte informatieoverdracht, anytime, anywhere en op any device bij uw bedrijfsinformatie kunnen. In een steeds sneller veranderende samenleving worden steeds hogere eisen aan de informatietechnologie gesteld. Met de breedste dienstverlening op het gebied van documenten- en informatiebeheer in eigen beheer: - Papieren archiefopslag en het beheer daarvan. Met onze applicatie Archiefdepot.nl heeft u altijd toegang tot de archieven die u bij ons heeft staan. - (digitale) postverwerking, ook van uw binnenkomende e-mails - Factuurverwerking (scannen, uitlezen en koppelen aan uw ERP pakket), ook voor uw digitaal ontvangen facturen - Formulierenverwerking (declaraties, enquetes e.d.) - Implementeren van een digitaal archiefsysteem en het digitaal werken - Advisering (maar ook uitvoering) over het digitaal werken - Scanners en Multifunctionals gekoppeld aan ons digitaal archiefsysteem RetSoft
Randy van Zwieten
http://www.allbidigit.nl/
Attentiv
Harrold van den Dungen
Attentiv
Attentiv -H.C.A.M. van den Dungen B.V. is een financieel advieskantoor wat bestaat sinds oktober 2001. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op financiële dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Wij richten ons niet op één onderdeel van de financiële dienstverlening maar adviseren en bemiddelen in hypotheken, verzekeringen, financieringen en spaarproducten. Wij zijn onafhankelijk en daarom kunnen wij u diverse producten van verschillende maatschappijen aanbieden. Persoonlijk advies en deskundige bemiddeling bij u thuis of bij ons op kantoor is onze service!
Harrold van den Dungen
http://www.attentivgilze.nl/
Autobedrijf van Roosmalen
Jan van Roosmalen
Autobedrijf van Roosmalen
De Van Roosmalen Groep wil in Nederland de meest betrouwbare en klantvriendelijke automotive gerelateerde organisatie zijn, waar alle belanghebbenden graag zaken mee doen. Het doel is loyale (klant)relaties creëren; hierbij staat het merk Volvo centraal.  Bij de Van Roosmalen Groep staan uw wensen en behoeften centraal. Daarom bieden wij u graag een persoonlijk pakket met betrekking tot uw mobiliteitsbehoeften. Wij helpen u graag bij een nieuwe Volvo kopen of bij de aankoop van een Volvo occasion. Verder kunt u bij ons terecht voor accessoires, onderhoud en reparatie aan uw Volvo en alle mogelijke vormen van leasing.
Jan van Roosmalen
http://www.roosmalengroep.nl
BAT Brabants Afval Team
Berla
Geza Berkes
Berla
Berla is een groothandel en adviesburo in exclusieve verlichting. Wij vertegenwoordigen ook een aantal eigen & buitenlandse merken, waar wij het alleenrecht van hebben voor de Benelux.
Geza Berkes
https://www.berla.nl/
Bomer Bewindvoeringen BV
Greet van Merriënboer
Bomer Bewindvoeringen BV
Bomer Bewindvoeringen is eind oktober 2008 opgericht en richt zich op het beschermingsbewind, budgetbeheer en Wet schuldsanering natuurlijke personen. Onze passie is om u financieel (weer) sterk te maken. Wij zorgen er graag voor dat u weer in uw kracht komt, zodat uw toekomst weer financieel stabiel is. Onze medewerkers hebben ruimschoots ervaring in de financiële en juridische dienstverlening, zodat u uw zaken met een gerust hart uit handen kunt geven.
Greet van Merriënboer
http://www.bomerbewindvoeringen.nl/
Bonheur Horeca Groep
Tim Wijdemans
Bonheur Horeca Groep
Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst acht unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden we u altijd een locatie die past bij het moment. Iedere dag dagen we onszelf uit om onze gasten te verrassen en hun verwachtingen opnieuw te overtreffen. Met een nieuw concept, een bijzonder gerecht of een unieke ervaring. Gastvrijheid, culinair genieten, een excellente kwaliteit in ieder detail èn creativiteit kenmerken de Bonheur Horeca Groep.
Tim Wijdemans
http://www.bonheurhorecagroep.nl
Brouwers Signmaking BV
Joris Brouwers
Brouwers Signmaking BV
Brouwers Signmaking heeft zich in bijna 25 jaar tijd weten te ontwikkelen van een eenmanszaak met slechts één kleine graveermachine tot een totaalleverancier op het gebied van Signmaking, met een omvangrijk machinepark en maar liefst negen disciplines in eigen beheer.
Joris Brouwers
http://www.signmaking.nl/
Bruinsma Olie
Toon Klaassen
Bruinsma Olie
Bruinsma Olie is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar oliën en vetten, accu’s, koelvloeistoffen, absorptie- en reinigingsproducten levert. Het bedrijf is in enkele tientallen jaren uitgegroeid tot een totaalleverancier van vele honderden producten voor automotive, transport en grondverzet, motorbranche, metaal- en alle andere soorten industrie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er bij onze klanten leeft en wat de wensen zijn. Daar stemmen wij steeds ons programma op af. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt, en omdat we niet aan een merk gebonden zijn kunnen wij altijd het juiste product leveren.
Toon Klaassen
http://www.bruinsma-olie.nl/
BT Groep
Luuk Carpaij
BT Groep
Luuk Carpaij
http://www.btgroep.nl
Marcel van Lopik
BT Groep
BT Groep is een kantoor-totaalleverancier. Onze producten en diensten zijn onderverdeeld in 4 segmenten te weten ICT/Hardware/Systeembeheer, Printers/Scanners/Copiers, Kantoormeubilair en Kantoorartikelen. Kortom alles voor kantoor om bedrijven efficiënt te laten werken. Met één blik in de Sprendlingenstraat te Oisterwijk, valt uw oog op het strak en blauw verlichte pand van BT Groep. Bezoek de modern ingerichte showroom en laat u vrijblijvend inspireren door het nieuwe werken. Daarbij nemen wij graag alle tijd om voor u een passend voorstel te doen. "Because every change starts step by step..." Flexplekken, Cloud working, 3D printing, milieu verantwoord printen, dynamisch werken en videoconferencing; stuk voor stuk elementen die aangeven dat de manier van werken razendsnel veranderd. Wij ervaren het nieuwe werken positief en omarmen daarom graag alle aspecten die bedrijven kunnen ontzorgen bij de dagelijkse werkzaamheden. BT Groep heeft als doel bedrijven efficiënt en prettig te laten werken zodat zij zich op hun core business kunnen richten. Onze diensten lenen zich hier uitstekend voor. BT Groep biedt een totaalconcept aan organisaties zoals de slogan luidt: “Uw kantoor compleet”.
Marcel van Lopik
http://www.btgroep.nl
Canon Business Center Breda
Canon Business Center Breda
Het business center dat uw bedrijf extra energie geeft. Door de landelijke dekking zijn de Canon Business Centers voor u altijd binnen handbereik. Zo kunnen wij ons beter verdiepen in wat uw bedrijf nodig heeft. Onze business centers werken efficient en zijn qua formaat volledig afgestemd op de uitdagingen waar bedrijven als het uwe mee te maken krijgen. Zo kunnen wij u helpen meer uit uw business te halen
Sander Pouwelse
http://cbc-nederland.nl/breda/
Capital at Work
Michael Zandbergen
Capital at Work
CapitalatWork Group is een onafhankelijke, dynamische, Europese vermogensbeheerder voor particuliere en professionele cliënten. Wij richten onze dienstverlening met name op discretionair vermogensbeheer en vermogensplanning. U vindt ons in 3 landen, verspreid over 5 kantoren: Antwerpen, Breda, Brussel, Gent en Luxemburg. Steunend op een goede naam en faam, hebben wij momenteel meer dan 100 experts in dienst, waaronder enkele van de meest bekwame financiële analisten en toegewijde cliënten- en vermogensbeheerders, ondersteund door echte professionals in het vak en moderne IT-systemen.
Michael Zandbergen
http://www.capitalatwork.com
Capitalmind
Marleen Vermeer
Capitalmind
Capitalmind is de succesvolle fusie tussen twee onafhankelijke Europese Corporate Finance bedrijven (Capital Partner in Frankrijk en BlueMind in Nederland) welke een leading positie bezitten in Frankrijk en de Benelux. Wij bieden een compleet scala van M&A corporate finance advies (bedrijfsverkoop, overnames, fusies, MBO/MBI) tot corporate funding (debt advisory, groeifinanciering en MBO kapitaal) en andere diensten zoals waarderingen
Marleen Vermeer
http://www.capitalmind.com/nl/
CUBICS
Joost de Corti
CUBICS
Als visie hebben we Het Nieuwe Werken hoog in het vaandel staan. Als manier van denken, kijken, handelen, voelen en doen. Graag voegen we daar het woord samen aan toe. Samen met elkaar, samen met u. Dat dit voor ieder bedrijf maatwerk betekend, is voor ons vanzelfsprekend. Omdat mensen, organisaties, ruimtes en wensen nu eenmaal verschillend zijn. Het bouwen en inrichten, de ICT met alle aansluitingen, het menselijke gedrag en de cultuur zijn van belang. Harmonie tussen de genoemde zaken is de ‘smeerolie’ voor het slagen van onze trajecten. Het bieden van oplossingen in de samenwerking met u … 100% klanttevredenheid is ons streven!!
Joost de Corti
http://www.cubics.nl/
De Beer accountants
Krit de Beer
De Beer accountants
De naam ‘De Beer’ staat al meer dan een halve eeuw garant voor kwaliteit en betrokkenheid. Inmiddels telt ons kantoor 80 medewerkers op twee vestigingen. Ondanks de groei is De Beer er in geslaagd om een menselijke maat te blijven behouden, zowel extern – richting onze cliënten, maar ook naar partijen als banken, notarissen, belastingdienst etc. – als intern, in de relatie met onze medewerkers.
Krit de Beer
http://www.debeer.nl/
De Enk Groen & Golf bv
Gerard van der Werf
De Enk Groen & Golf bv
Bij de Enk hebben we een passie voor groen. De basis daarvoor werd decennia geleden al gelegd. Met de specifieke kennis en ervaring die we in al die jaren opgedaan hebben, richten we ons binnen de groensector op ons eigen specialisme: de aanleg en het onderhoud van golfbanen, daktuinen – voornamelijk voor multifunctioneel gebruik – en terreininrichting.  We willen ook vooruitstrevend en toonaangevend zijn en daarom houden we oog voor trends en innovaties. Ambachtelijk vakmanschap combineren we graag met nieuwe technieken en inzichten. Of het nou om golfbanen of daktuinen gaat. Bij ontwerp, aanleg en onderhoud hoort De Enk tot de Nederlandse top.
Gerard van der Werf
http://www.deenkgroenengolf.nl/
De Persgroep Nederland
Frank van Kempen
De Persgroep Nederland
De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, ruim 200 huis-aan-huiskranten en nog veel meer. Adverteerders kunnen nu profiteren van landelijke aandacht tot gerichte aandacht binnen een specifieke gemeenten. De Persgroep Nederland: de best bekeken media van Nederland.
Frank van Kempen
https://www.persgroep.nl/
De Persgroep Nederland
Judith Wevers
https://www.persgroep.nl/
De Tilburgse Koerier
Joost de Beer
De Tilburgse Koerier
Huis-aan-huis krant de Tilburgse Koerier behoort als bijna 60-jarige letterlijk en figuurlijk tot de ‘oude’ media in Midden-Brabant, met oud dan wel in de positieve betekenis van het woord. Het begon allemaal op 8 maart 1957, toen Jos de Beer het eerste nummer uitgaf in een oplage van 28.500 exemplaren. Inmiddels worden wekelijks meer dan 86.000 kranten verspreid in de gemeente Tilburg. Gemeentenieuws, cultuur, sport en Wijknieuws uit de verschillende stadsdelen zorgen ervoor dat de Tilburgse Koerier een stabiele factor in het Tilburgse medialandschap is.
Joost de Beer
http://www.tilburgsekoerier.nl/
Detron Business Communications
Detron Business Communications
Detron Business Communications voegt waarde toe aan organisaties met optimaal beschikbare, betrouwbare, flexibele en schaalbare ICT met een uitstekende service, waarbij de klant altijd centraal staat. Daarbij is Detron groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel een passende oplossing te bieden.
Joep Leermakers
http://www.detron.nl/
De Voort advocaten-mediators
Ruud Hermsen
De Voort advocaten-mediators
Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators heeft zijn wortels in Tilburg. Het advocatenkantoor is als De Voort Hermes De Bont in het jaar 2000 ontstaan uit een succesvolle fusie van twee Tilburgse advocatenkantoren en is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 25 advocaten en evenveel ondersteunende medewerkers. Met dit sterk team verlenen we juridische dienstverlening op hoog niveau.Onze advocaten en ondersteunend personeel doen er alles aan om te blijven presteren en uit te blinken op diverse rechtsgebieden.
Ruud Hermsen
http://www.devoort.nl/
Dutch Leather Vision
Dutch Leather Vision
Neem contact op via: 0162 387 117
Gerard Driesen
http://www.driesenleder.nl/
Enforce
Remco Jonkers
Enforce
WIJ ZIJN ENFORCE® Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te veranderen, maar het lukte ons ook, the Enforce way. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor wat echt belangrijk voor je is. En dat is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit gewoon in jezelf. Je bent niet zoals je bent en het is niet goed zoals het is. Work for it! Heb het lef om te kiezen voor jezelf, voor groei en wordt de meest krachtige versie van jezelf. Stop met het uitstellen en het vertragen van je doelen, het frustreert en kost een shitload aan tijd. ''Als je doet wat je zegt, werkt je leven''
Remco Jonkers
http://enforce.nl/
First Impression
Koen Wouters
First Impression
Why we do what we do: We are thrilled about technology, stoked about innovations and suckers for sensation. We are a super solid team of AVenturers who all have an untameable urge to put passion into action and skills into practice on a day-to-day basis. We get up in the morning to experience and co-create sensations that are made from the heart. How we do what we do: By blending hightech solutions with energizing creativity, systematic performances and pure passion. What we do for you: We realize eye opening, mind blowing and skin tingling sensations for brands, users and event visitors. We deliver a superlative sense of technology that starts before the beginning and will not stop at the end. We make moments magic. We. make. magic moments. We are a super solid team of AVenturers who all have an untameable urge to put passion into action and skills into practice on a day-to-day basis. We get up in the morning to experience and co-create sensations that are made from the ❤
Koen Wouters
http://firstimpression.nl
Gazprom Energy
Sytse van Heijst
Gazprom Energy
Als ondernemer is het soms lastig om het aanbod van zakelijke energie te vergelijken. Wij helpen je een keuze te maken door ons aanbod van zakelijk gas en zakelijke elektriciteit naast elkaar te zetten. Gazprom Energy biedt zakelijke energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke producten. En een actievere focus op het energiecontract kan meer opleveren dan je denkt. De tarieven van zakelijk gas en zakelijke elektriciteit vergelijken kan een behoorlijke besparing opleveren, maar ook het bepalen van het juiste inkoopmoment speelt een grote rol bij het besparen op de kosten voor MKB energie.
Sytse van Heijst
http://www.gazprom-energy.com
Gemeente Tilburg
Rudy Aerts
Gemeente Tilburg
Was het vroeger de gewoonte dat de gemeente kant-en-klare ruimtelijke plannen presenteerde, nu nodigen we burgers, bedrijven en instellingen uit om met ideeën te komen. De gemeente helpt: niet door met geld klaar te staan, maar door samen te zoeken naar oplossingen. De gemeente daagt burgers, bedrijven en instellingen uit om zelf aan de slag te gaan met de stad. Een nieuwe manier van werken, die Tilburg uiteindelijk dynamischer en duurzamer maakt. De gemeente vertrouwt erop dat anderen vanuit hun creativiteit en ondernemerschap bijdragen aan versterking van de ruimtelijke kwaliteit
Rudy Aerts
http://www.tilburg.nl/
Gianotten Printed Media
Niels Stegehuis
Gianotten Printed Media
De kracht van een familiebedrijf: voortbouwen op 4 generaties vakmanschap Gianotten Printed Media is een top-of-the-game grafisch dienstverlener. Een multimediabedrijf dat andere bedrijven helpt boodschappen over te brengen. Naast druk en print als belangrijkste pijlers, zijn ook onze creativiteit en technologische kennis voor onze klanten belangrijk. We geloven in de kracht van de combinatie van conventionele en nieuwe media, en voegen dagelijks kleur toe aan de relaties met onze klanten, onze medewerkers en onze omgeving: Add Color.
Niels Stegehuis
http://www.gianotten.nl
Handelsonderneming Baeten bv
Handelsonderneming Baeten bv
Handelsonderneming Baeten B.V. en haar dochtermaatschappijen houden zich bezig met de handel in schoeisel, leder en lederwaren en het voeren van agenturen in gemelde artikelen.
Hans Baeten
company.info
HIT Profit
Colas van de Valk
HIT Profit
HIT Profit is de onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties in Nederland. Net als u gaan ook wij altijd voor maximale inzet.Wij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door de bundeling van marktkennis en ons grote ledenaantal, zijn we slimmer en staan we samen sterker. Zo realiseren wij voor u een substantiële besparing van tijd en geld.
Colas van de Valk
http://hitprofit.nl/
Frank Smithson
HIT Profit
HIT Profit is de onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties in Nederland. Net als u gaan ook wij altijd voor maximale inzet.Wij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door de bundeling van marktkennis en ons grote ledenaantal, zijn we slimmer en staan we samen sterker. Zo realiseren wij voor u een substantiële besparing van tijd en geld.
Frank Smithson
http://hitprofit.nl/
Marcel van de Rande
HIT Profit
HIT Profit is de onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties in Nederland. Net als u gaan ook wij altijd voor maximale inzet.Wij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door de bundeling van marktkennis en ons grote ledenaantal, zijn we slimmer en staan we samen sterker. Zo realiseren wij voor u een substantiële besparing van tijd en geld.
Marcel van de Rande
http://hitprofit.nl/
Maurice van de Valk
HIT Profit
HIT Profit is de onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties in Nederland. Net als u gaan ook wij altijd voor maximale inzet.Wij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door de bundeling van marktkennis en ons grote ledenaantal, zijn we slimmer en staan we samen sterker. Zo realiseren wij voor u een substantiële besparing van tijd en geld.
Maurice van de Valk
http://hitprofit.nl/
Roberto Fa
HIT Profit
HIT Profit is de onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemers en organisaties in Nederland. Net als u gaan ook wij altijd voor maximale inzet.Wij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door de bundeling van marktkennis en ons grote ledenaantal, zijn we slimmer en staan we samen sterker. Zo realiseren wij voor u een substantiële besparing van tijd en geld.
Roberto Fa
http://hitprofit.nl/
H-Kwadraat Architectuur
Stephan Haans
H-Kwadraat Architectuur
H-Kwadraat Architectuur is een dynamisch en gepassioneerd ontwerpbureau voor alle architectuur-, interieurarchitectuur- en totaalprojecten. Wij werken met veel plezier aan diverse opdrachten in de private en publieke sector; particuliere en sociale woningbouw, groepswoningbouw, commerciële ruimten, kantoor- en bedrijfspanden. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Stephan Haans
https://h-kwadraat.nl/
HLB van Daal & Partners
Bjorn Hendriks
HLB van Daal & Partners
"Ondernemend, net als u" Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.
Bjorn Hendriks
http://www.hlb-van-daal.nl/
Hoppenbrouwers Techniek
Ruud van Kempen
Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 300 medewerkers. Hoppenbrouwers Techniek is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen. We willen, in Brabant, de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. e hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met bijna 100 jaar ervaring, onze veelzijdigheid, expertise en vakmanschap zijn wij dé partner voor u!
Ruud van Kempen
https://www.hoppenbrouwerstechniek.nl/
HumanCapitalCare arbozorg
Frans Bonants
HumanCapitalCare arbozorg
Samen werken aan gezondheid. Vanuit deze gedachte adviseert en ondersteunt HumanCapitalCare organisaties bij een positieve en op gezondheid gerichte aanpak van werk en arbeidsomstandigheden. Het doel hierbij is het verhogen van productiviteit, kwaliteit en resultaat door het creëren van optimale arbeidsomstandigheden en het beschikken over competente, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Hiermee leggen we de basis voor het toekomstige succes van onze klanten.
Frans Bonants
https://www.humancapitalcare.nl/
Incredible Cleaning
Incredible Cleaning
lncredible cleaning is een jong en energiek schoonmaakbedrijf. Bij ons is geen klus te gek of opdracht onmogelijk. Wij halen alles uit de kast om een ongelooflijk schoon resultaat af te leveren. Met vele jaren ervaring op uiteenlopende gebieden, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij elke schoonmaakklus aan kunnen.
Rob van Veen
http://incrediblecleaning.nl/
Indicia
Indicia
Elke moderne organisatie is een digitale organisatie. Cloud, apps, mobility, robotisering, Big Data, 3D Printing, In-Memory computing; de technische mogelijkheden groeien met de dag. Exponentieel zelfs, want op de snijvlakken van al deze ontwikkelingen ontstaat een haast duizelingwekkende hoeveelheid mogelijkheden en kansen. In dit snel veranderende landschap is INDICIA een inspirerende gids. Een gids die complexiteit wegneemt en samen met de klant op weg gaat naar de best passende oplossing. Wij adviseren en inspireren, zijn kennispartner én sparringpartner.
Jacques Grandjean
https://www.indicia.nl/
Robbert Odijk
Indicia
Elke moderne organisatie is een digitale organisatie. Cloud, apps, mobility, robotisering, Big Data, 3D Printing, In-Memory computing; de technische mogelijkheden groeien met de dag. Exponentieel zelfs, want op de snijvlakken van al deze ontwikkelingen ontstaat een haast duizelingwekkende hoeveelheid mogelijkheden en kansen. In dit snel veranderende landschap is INDICIA een inspirerende gids. Een gids die complexiteit wegneemt en samen met de klant op weg gaat naar de best passende oplossing. Wij adviseren en inspireren, zijn kennispartner én sparringpartner.
Robbert Odijk
https://www.indicia.nl/
ING Private Banking
Robert van Heumen
ING Private Banking
Als hoofdsponsor van het Nederlandse Golf heeft ING Private Banking de missie om van iedere golfliefhebber een betere golfer te maken. Kortom: handicap omlaag, spelplezier omhoog! Wat is Private Banking? Eén aanspreekpunt voor al je vragen en de volle aandacht voor je aspiraties op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk vlak: dat is Private Banking. Ons team van specialisten gaat graag met je aan de slag bij een belegd vermogen vanaf € 500.000 of een spaarvermogen vanaf € 1.000.000. Waarom ING Private Banking? Breed advies Jouw wensen zijn het startpunt van een gesprek met onze bankers. Altijd. Want dromen en ambities maken ieder mens uniek. Daarna duiken we pas de cijfers in. Omdat de verhalen achter getallen onmisbaar zijn. Zonder verhaal geen koers. Deskundig beleggen De deskundige dienstverlening van je Private Banker staat altijd tot je beschikking. Daarnaast kun je vertrouwen op de visie van het bekroonde ING Investment Office. En met de online mogelijkheden in Mijn ING (internetbankieren) blijf je zelf aan het roer. Klantgerichte innovaties Onze drang om te blijven vernieuwen heeft al geleid tot innovaties waarmee we dagelijkse bankzaken voor onze klanten makkelijker en veiliger maken. Ook bij Private Banking zijn we continu bezig om de nieuwste digitale middelen te ontwikkelen, zodat onze klanten voorop kunnen lopen. Beste private bank van Nederland Afgelopen periode zijn wij door meerdere partijen verkozen tot beste Nederlandse private bank. Dit vanwege onze onderscheidende klantbeleving, de focus op data en digitale innovaties en onze aandacht voor ondernemers. Contact moment Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Frank en Robert u namens ING private Banking kunnen bieden op het gebied van financial planning, vermogensadvies of invulling van uw financieringsbehoefte van uw onroerend goed? Zij zijn bereikbaar middels (0)6-27 04 04 79 of robert.van.heumen@ing.com (0)6 29 45 70 52 of frank.van.der.helm@ing.com
Robert van Heumen
https://www.ing.nl/privatebanking/index.html
Insulation Solutions
Insulation Solutions
Insulations Solutions is het resultaat van een krachtenbundeling van drie specialisten op isolatiegebied: Clecon, Isolpro en Akisol. Samen omspannen zij het hele spectrum van de professionele isolatie: industriegebouwen, utiliteitsbouw en installaties. En het hele spectrum van dienstverlening: van advies over en berekeningen van de toe te passen materiaalklassen tot en met fabricage van speciale isolatieproducten, van distributie van een breed spectrum van materialen tot en met just in time distributie.
Joost Hendriks
http://www.insulationsolutions.nl/
Interpolis
Ronald Overbeek - Bloem
Interpolis
Interpolis is ontstaan vanuit het idee dat je sterker staat als je krachten bundelt en open kaart speelt. Alleen dan kun je zelfstandig beslissen over risico’s. Vertrouwen en gelijkwaardig­heid zijn nog steeds de basis voor onze manier van werken. Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd exact weten waar ze aan toe zijn. Vooraf en niet achteraf. Verzekeren, werknemersinzetbaar­heid en toekomstvoorzieningen zijn in onze ogen onnodig ingewikkeld gemaakt. Wij willen bewijzen dat het ook anders kan door duidelijk te zijn en inzicht te geven.
Ronald Overbeek - Bloem
https://www.interpolis.nl
IntoEars Hoorkliniek
Dennis Nandoe
IntoEars Hoorkliniek
IntoEars is een zorgorganisatie waarin alle professionals rondom het gehoor, zoals KNO-artsen, audiologen, audiciens en audiometristen, samenwerken. Wij leveren alle merken hoortoestellen en zijn de specialist voor de onzichtbare hooroplossingen in het oor en hoorbrillen. Onze samenwerking is gericht op verbetering. Verbetering van de kwaliteit van de hoorzorg door continu van elkaar te leren. Verbetering van het resultaat voor de slechthorende door korte communicatielijnen en overleg. De IntoEars Hoorkliniek biedt een omgeving van rust, aandacht en kwaliteit. 
Dennis Nandoe
http://www.intoears.nl
IT Support Groep
IT Support Groep
IT Support Groep staat voor kwaliteit. Wij willen klanten op onze eigen en onderscheidende manier helpen. Naast het bieden van concrete oplossingen willen we gezien worden als kwalitatieve dienstverlener die: Een goed en compleet product aanbiedt, Snelle service geeft,Problemen oplost voordat jij deze als klant ervaart. Eigenlijk maken we dus organisaties succesvoller met behulp van ICT. Ons vakmanschap en de passie van onze mensen voor het ICT-vak zijn het professionele hart van IT Support Groep. Wij leveren een bijdrage aan de strategische en tactische doelstellingen van onze klanten. Dit vormt de échte basis voor een hechte en langdurige relatie. Juist die relatie vinden wij belangrijk. Onze concrete oplossingen en onze persoonlijk aanpak bepalen mede het succes van onze opdrachtgevers.
Joost Merkx
http://www.itsupportgroep.nl
Johns Sport Shop
Johns Sport Shop
Brands, Fashion, Golf And More! De missie van John's Sportshop is haar klanten van professioneel advies te voorzien wat betreft golf- en wintersport. Verder biedt John's Sportshop een uitgebreid assortiment luxe badmode en fashionkleding aan.
John Verbaandert
http://www.johnsportshop.com/
Jos van den Bersselaar Constructie bv
Hans van den Bersselaar
Jos van den Bersselaar Constructie bv
Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 55 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.
Hans van den Bersselaar
http://www.bersselaar.com/
Klictet Advies
Willem-Jan van den Berk
Klictet Advies
Installatieadvies dat altijd net even een stap verder gaat. Slimme, technische oplossingen die u de meeste waarde geven voor uw geld. Met de nieuwste 3D- technieken en rekentools realiseren we een optimaal comfort en een zo laag mogelijke energierekening. Gedurende de gehele levensduur van uw gebouw. Een hoogwaardig woon-, leef- en werkklimaat, anticiperen op toekomstige wijzigingen, beheersbare exploitatiekosten en waardevast vastgoed. Dat vraagt om innovatieve, duurzame installatieconcepten, waarbij de installaties aansluiten op de behoeften van eindgebruikers en eigenaren. Wij adviseren over uw gebouw alsof het van ons is. Krijgen grip op uw bedrijfsprocessen en wensenpakket en vertalen dat naar slimme, technische oplossingen die u de meeste waarde geven voor uw geld. Met behulp van virtual en augmented reality nemen wij u hier stap-voor-stap in mee, zodat u precies weet welke keuzes welk effect hebben. Voor nu én voor later.
Willem-Jan van den Berk
http://www.klictet.nl
LDE accountants bv
Francois Hendrikx
LDE accountants bv
LDE Accountants B.V. is trots op zijn medewerkers. Hun ondernemingsplezier, zelfstandigheid en vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling staan voorop en maken hen succesvol. Bij LDE Accountants B.V. weten we wat er bij onze klanten speelt. We denken mee, geven adviezen waar u wat aan heeft. Wij weten als geen ander hoe de wereld van de ondernemer in elkaar steekt. Met een gedegen kennis van zaken staan we altijd voor u klaar. LDE Accountants B.V. wil samen met de ondernemer, als ondernemer de koers van de onderneming bepalen, om vervolgens mee sturing te geven aan deze koers en om er samen voor te zorgen dat de koers behouden blijft.
Francois Hendrikx
http://www.ldeaccountants.nl/
Maas Schilderwerken
Ruud Maas
Maas Schilderwerken
Maas Schilderwerken heeft sinds zijn oprichting in 1921 een betrouwbare reputatie verworven in onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwschilderwerk. Dit alles in de ruimste zin van het woord, want naast schilderwerk bieden wij nagenoeg alle onderhoudswerkzaamheden die een afwerking compleet maken. Wij hebben voor elke activiteit wel een specialist in huis die van Maas Schilderwerken een multifunctioneel (vastgoed)onderhoudsbedrijf maakt. Kennis en vakmanschap staan bij Maas Schilderwerken hoog in het vaandel. Met onze 35 deskundige en goed gemotiveerde medewerkers voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit voor woningbouwverenigingen, bouwondernemingen, bedrijven, instanties en particulieren.

Ruud Maas
http://www.maasschilderwerken.nl/
MannaertsAppels
Koen Peters
MannaertsAppels
MannaertsAppels advocaten combineert een zakelijke aanpak met persoonlijke betrokkenheid. MannaertsAppels staat ondernemers, ondernemingen, overheden en non-profit organisaties bij met gespecialiseerde advocaten op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. MannaertsAppels geeft antwoorden en vindt oplossingen in de vorm van praktische adviezen en duidelijke overeenkomsten.
Koen Peters
https://www.mannaertsappels.nl
Moniek de Cock
MannaertsAppels
Moniek de Cock
https://www.mannaertsappels.nl
Marres Producties bv
Arthur Marres
Marres Producties bv
Marres Producties b.v. is een klein productiehuis waar ambachtelijk televisie maken hoog in het vaandel staat. We werken met een vast team van mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld, ieder met zijn of haar eigen specialiteiten. Marres Producties b.v. is flexibel, eerlijk, ambachtelijk en altijd staat het product centraal.
Arthur Marres
http://www.marresproducties.nl/
MOL Logistics
Kazunobu Sasano
MOL Logistics
Als logistiek dienstverlener denken we graag mee met onze klanten en helpen we ze met het uitvoeren van al hun logistieke activiteiten wereldwijd. Ons warehouse in Tilburg biedt een ideale basis voor logistieke activiteiten door heel Europa (én daarbuiten), mede door de centrale ligging en de vele verbindingen via weg, water, lucht en spoor. Voor wie zoekt naar een betrouwbare én creatieve partner in logistiek: neem zeker contact met ons op.
Kazunobu Sasano
https://mol-logistics.nl
Chris Goeverneur
MOL Logistics
Chris Goeverneur
https://mol-logistics.nl
mooR Wining & Dining
mooR Wining & Dining
mooR sfeer, mooR beleving, mooR gastvrijheid, mooR wining, mooR dining, kortom: het smaakt naar mooR!!! Be our guest in de meest besproken culinaire Hotspot van Oisterwijk. The place to be voor mensen die alles uit het leven halen. Beleef een krachtige espresso of proef onze wereldberoemde carpaccio, geniet van de dag met mooie mensen op straat en om u heen. Elke dag weer ontvangen wij u op gastvrije wijze, zodat u de tijd en alles om u heen heel even vergeet.
Bart van Hal
www.moor-oisterwijk.nl
Movir
Movir
Movir is een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar die zich richt op hoog opgeleide zakelijk en medisch professionals. Sinds februari 2015 zijn we er met de Soepel&Zeker AOV ook voor ondernemers. Wij bieden onze verzekeringen aan via onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Movir adviseert niet. De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir biedt u de zekerheid van een inkomen als de verzekerde door ziekte of ongeval zijn beroep niet kan uitoefenen. Een multidisciplinair team van professionals begeleidt dan de verzekerde met als doel re-integratie in het eigen beroep. Movir biedt ook preventie: wij zetten activiteiten in om het risico op arbeidsongeschiktheid te verkleinen en ondersteunen de verzekerde bij dreigende arbeidsongeschiktheid.
Louis van Drunen
http://www.movir.nl
PauwR Digital Marketing
Pieter Voogt
PauwR Digital Marketing
Wij helpen Nederlandse bedrijven en organisaties met een jaarlijks advertentiebudget van 50.000 tot ca. 5 miljoen euro om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes. PauwR Digital Marketing behoort tot de Top 3 Digital Marketingbureau's van Nederland (Emerce Top 100).
Pieter Voogt
http://www.pauwr.nl/
PDB Cleaning Solutions
Raymond van Dinther
PDB Cleaning Solutions
Al meer dan 80 jaar fabrikant en importeur van poets- en hygiënepapier, poetslappen, poetskatoen en non woven reinigingsdoeken voor de groothandel en industrie.
Raymond van Dinther
http://www.poetsdoeken.nl/
Promosale
Bart Klomp
Promosale
Promosale, uw specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte promotie-artikelen, relatiegeschenken en textiel, is gevestigd in Tilburg. Al meer dan 30 jaar is Bart Klomp landelijk een gevestigde naam voor bedrijven, scholen en verenigingen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande promotie-artikelen, gadgets, drukwerk, kerstpakketten en textiel, zoals bedrijfskleding, horecakleding en sportkleding. Heeft u zelf artikelen die u bedrukt wilt hebben? Ook dat kan! Promosale heeft een eigen drukkerij om kleding en artikelen te bedrukken.
Bart Klomp
http://www.promosale.nl/
Quadrant4
Rudy van de Water
Quadrant4
Quadrant4 doet aan huisvestingsadvies, project- en facilitair management. Maar ook voor expertise aangaande duurzaam bouwen (BREEAM) of geavanceerde domotica oplossingen bent u bij Quadrant4 aan het juiste adres. Er is een duidelijke rode draad in alles wat we doen. We nemen namelijk altijd uw organisatiestrategie als vertrekpunt en zien huisvesting daarbij als een productiemiddel. Ofwel: wat wilt u bereiken en hoe draagt huisvesting daar optimaal aan bij? Quadrant4 geeft u het antwoord op deze vraag.
Rudy van de Water
http://quadrant4.nl/
RAAAK Payrolling
RAAAK Payrolling
Raaak Personeel Payrolling is de solide en betrouwbare partner voor opdrachtgevers in alle branches. Raaak Personeel Payrolling neemt u werk en risico uit handen en u kunt daarnaast profiteren van maximale flexibiliteit in het aantal en de duur van de contracten welke wij medewerkers kunnen bieden. U kunt de contractuele en administratieve verplichtingen aan ons overlaten. Zo bespaart u tijd en kunt u zich richten op uw kerntaken terwijl uw medewerkers in goede handen zijn. Het unieke aan Raaak Personeel Payrolling is de integratie met Raaak Personeel uitzendbureau. Dit originele concept houdt in, dat wij u ook kunnen ondersteunen met werving & selectie.
Saskia Smulders
https://www.raaakpayrolling.nl/
Raak Metals Tilburg BV
Dennis van Heumen
Raak Metals Tilburg BV
Specialist in verwerking van metaalafval en oud ijzer Raak Metals Tilburg is gespecialiseerd in het recyclen van metaalafval. Vanuit onze vestigingen in Tilburg en Best, zamelen wij diverse soorten metaalafval in zoals oud ijzer, koper, messing, kabel, zink, lood, aluminium en staal maar ook electronica. U kunt bij Raak Metals Tilburg terecht voor alles omtrent metaalrecycling, zoals het transporteren, demonteren, sorteren en snijden van uw oud ijzer of ander metaalafval. Waarom Raak Metals Tilburg? Met Raak Metals haalt u meer rendement uit uw metaalafval. Dankzij onze ruime ervaring in metaalrecycling, weten wij hoe we in de praktijk meer rendement uit afval kunnen halen en zijn wij in staat om marktconforme prijzen te bieden voor al uw oud ijzer. Met het MRF keurmerk behoren wij tot de 150 kwalitatief beste metaalrecycling bedrijven van Nederland. Wij recyclen uw metaal effectief, maar ook duurzaam en verantwoord.
Dennis van Heumen
http://www.raakmetals.nl
Rabobank Tilburg & omstreken
Rabobank Tilburg & omstreken
De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.
Guido Kalafusz
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/tilburg/
Rabobank Tilburg & omstreken
De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.
Maykel Hermanussen
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/tilburg/
Referro
Gerard van den Bogaart
Referro
Referro helpt organisaties al 25 jaar met het bedenken, opzetten, uitvoeren en verbeteren van de zakelijke marktbewerking. Door continu te anticiperen op ontwikkelingen in ons vakgebied zijn we in staat om alle competenties te bieden die een modern B2B marketingbureau in huis moet hebben.
Gerard van den Bogaart
https://www.referro.nl/
Reijn Retro gerechtsdeurwaarders
Jurrie Reijn
Reijn Retro gerechtsdeurwaarders
Reijn Retro Juridische Dienstverlening is een modern en innovatief gerechtsdeurwaarders-, incasso- en juridisch advieskantoor. Vanuit een statig stadspand in het centrum van Tilburg adviseren en ondersteunen wij o.a. overheden, bedrijven, non-profit organisaties, banken, woning- verhuurders en particulieren in alle aspecten van debiteurenbeheer, incasso en juridische bijstand. Zo kunnen wij uw zaak van begin tot einde behandelen en kunnen na het incassotraject, daar waar nodig, verder gaan als gerechtsdeurwaarder .
Jurrie Reijn
http://www.reijnretro.nl/
Renova Tilburg
Bob van Hal
Renova Tilburg
Opgericht in 1961 is Renova Tilburg het moederbedrijf van alle Renova vestigingen. Gevestigd in het voor Tilburgers zo bekende "Lepelaers pand" is Renova al ruim 55 jaar een begrip in de regio. In onze showroom vindt u zowel nieuwe als gebruikte BMW modellen, de receptiewerkplaats en het magazijn. Daarnaast is Renova Tilburg officieel BMW M dealer en erkend BMW i en MINI Service partner. U vindt ons karakteristieke pand aan de Ringbaan Oost te Tilburg, centraal gelegen aan de rondweg van Tilburg, dichtbij de snelwegen richting Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BMW!
Bob van Hal
https://dealer.bmw.nl/renova-tilburg/nl_NL/index.html
Robuust Media
Rofianda
Ronald van Gronsveld
Rofianda
De huidige economie zorgt ervoor dat we scherp kijken naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen op de markt. Een arsenaal aan technieken maakt ons steeds meer bewust van duurzaamheid en innovatie mede onder druk van de regels die door de overheid zijn opgesteld. Technologische en tegelijkertijd praktisch haalbare oplossingen is het perspectief waar vanuit Rofianda werkt. Het verlagen van de energierekening zonder opbrengst in te leveren, in tegendeel zelfs, is hierbij het uitgangspunt.
Ronald van Gronsveld
http://www.rofianda.nl/kennismaking-met-rofianda
Ruttchen Automotive
Peter van Bebber
Ruttchen Automotive
Rüttchen Autowereld is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de gezellige familiesfeer altijd bewaard is gebleven. Rüttchen Autowereld heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto´s en smart, Mitsubishi personen- en bestelauto´s. Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem, Tiel en Waalwijk, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland. "Ruttchen Automotive is onderdeel van de Louwman Dealer Group"
Peter van Bebber
http://www.ruttchen.nl/ruttchen-mb/
SBA Flex
Erik Goedhart
SBA Flex
SBA Flex is gespecialiseerd in de inzet van tijdelijke medewerkers uit met name Oost-Europese landen, zoals Polen, Roemenië en de Baltische staten. We weten dat het voor veel uitzendkrachten moeilijk is de juiste bemiddelaar te kiezen. Wat bij die keuze helpt: kies voor een bureau dat is aangesloten bij de ABU. Dat biedt de garantie dat werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden deugen. SBA Flex begrijpt dat het niet meevalt om ver van huis geschikte huisvesting te vinden. Daar zorgen we graag voor. Maar ons aanbod is geen verplichting. Wij vinden dat elke uitzendkracht het recht heeft om zelf huisvesting te vinden als hij of zij dat wil.
Erik Goedhart
https://sbaflex.com/nl_NL/index.html
Schildersbedrijf Hoskens
Schildersbedrijf Hoskens
Vakkundig schilderwerk staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Vakkundig schilderwerk realiseert een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand. Wanneer u kiest voor kwaliteit, koopt u als het ware een unieke uitstraling en afwerking die zich in de loop der jaren gaan terug verdienen, want van regelmatig en deskundig onderhoud plukt u in de toekomst de vruchten. Schildersbedrijf Hoskens is opgericht op 21 mei 1991. Inmiddels werken we met een team van 10 gemotiveerde medewerkers. Onze kracht zit in de persoonlijke begeleiding van elk project en het leveren van topkwaliteit in schilderwerk voor elke woning en bedrijfspand. Wij werken voor particulieren, nieuw-bouwprojecten, woningbouw-verenigingen, aannemers en utiliteitsprojecten.
Patrick Hoskens
https://www.schildersbedrijfhoskens.nl/
Schrobbelèr bv
Schrobbelèr bv
Waar vriendschap gevierd wordt, komt Schrobbelèr op tafel. Een Brabantse traditie, die in de jaren ’70 ontstond in het huisbarretje van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het was nog lekker ook. Vanuit zijn huisbarretje ‘Bij den Schrobbelaar’, ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Een gewaardeerde sfeerverhoger.
Jan Eijsermans
http://schrobbeler.nl/
Studio 'OW Interieurontwerp
Chris Gadellaa
Studio 'OW Interieurontwerp
Eenheid en sfeer in het interieur van jouw huis of bedrijfspand. Studio’OW Interieurontwerp ontwerpt en realiseert het interieur voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Een compleet plan, een verbouwing, kleuradvies of nieuwe badkamer en keuken. En alles getekend in 3D, zodat het écht gaat leven. Studio’OW Interieurontwerp zorgt voor de verrassing, de ‘OW….!
Chris Gadellaa
http://www.studioow.nl/
Sun Express
Jos Cornelissen
Sun Express
Sun Express is een 2e generatie familiebedrijf in zonwering en woningstoffering. In ruim 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met kwalitatief goede producten, een ruim assortiment en een goede service. Wat onze klanten ook heel belangrijk vinden aan ons bedrijf is de betrouwbaarheid en "Afspraak is afspraak”- mentaliteit. Sun Express gaat voor de lange termijn relatie met haar klanten en dat merk je! De meeste producten van Sun Express worden in eigen fabriek vervaardigd waardoor de controle op de kwaliteit in eigen hand blijft. Hierdoor kunnen wij al onze producten tegen een betaalbare prijs leveren en biedt eigen fabricage ook mogelijkheden tot het op aanvraag ontwikkelen van producten voor speciale situaties. Met name voor projectmatige toepassingen en bedrijven kan een verdergaande serviceverlening. Om onze producten nog langer in uitstekende staat te houden, bieden wij ook onderhoudscontracten aan, zowel bedrijfsmatig als voor onze particuliere klant.
Jos Cornelissen
http://www.sunexpress.nl
TCR Plastics
Gert Struijk
TCR Plastics
Vanuit eigen distributiecentra levert TCR Plastics grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie aan bedrijven in heel Europa. Alle leveranciers en producenten waarmee wij samenwerken zijn ISO-gecertificeerd en moeten dus voldoen aan strenge kwaliteitseisen. TCR Plastics verzorgt het distributieproces vanaf de fabriek tot aan de verwerker. Dankzij onze jarenlange ervaring, strenge kwaliteitseisen en lange termijn-samenwerkingsverbanden garanderen wij onze klanten een constante kwaliteit tegen een gunstige prijs.
Gert Struijk
http://www.tcrplastics.eu/nl
Ten Hooven Technisch Management bv
Ineke ten Hooven
Ten Hooven Technisch Management bv
Ten Hooven Technisch Management is een onafhankelijk, internationaal opererend advies- en managementbureau, gespecialiseerd in technische installaties in de vastgoedmarkt. Wij zijn de afgelopen jaren als adviseur, inspecteur, supervisor, bemiddelaar, 'troubleshooter' en/of coach betrokken geweest bij een veelvoud van grote en kleinere projecten. Zowel bij het complete begeleidingstraject als bij specifieke fasen en onderzoeken van complexe problemen. Wij hebben veel ervaring en expertise verworven op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, elektrotechniek, GBS, WKO, warmtepomp-installaties en onderhoud.
Ineke ten Hooven
http://www.tenhooven.nl/NL/HOME/
TES Installatietechniek Tilburg bv
Cees Gijsbrechts
TES Installatietechniek Tilburg bv
Als full service installatiebedrijf leveren wij klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Deze oplossingen bieden wij vanaf ontwerp tot realisatie en vanaf realisatie tot End-of-life. Voor onze (totaal)oplossingen maken wij gebruik van de modernste inzichten, technieken en standaarden, ook op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid en met zo’n 140 betrokken TES-medewerkers en onze leveranciers kijken we continu naar verbetermogelijkheden in onze werkwijze en in het gebruik van installatiematerialen en -technieken.
Cees Gijsbrechts
http://www.tesgroep.nl/home
Thera bv
Peter Theeuwes
Thera bv
Dierenartsenpraktijk Thewi B.V. staat voor een verantwoorde, gezonde én vooruitstrevende kalversector in Nederland. Dat doet zij door een oprechte, toegankelijke, innovatieve en toegevoegde waarde creërende Partner en Kenniscentrum te zijn voor alle partijen in de sector. Dierenartsenpraktijk Thewi B.V. bestaat uit een gedreven team dat klantgerichte adviezen en producten levert. De gespecialiseerde en praktiserende dierenartsen bieden tevens bedrijfsbegeleiding, kennis, opleidingen en trainingen.
Peter Theeuwes
http://www.dapthewi.nl/
Tivoli fonds
Tivoli fonds
De activiteiten van Tivolifonds vinden (onder andere) plaats in de branche: Beleggingsinstellingen in financiële activa. Deze branche heeft als hoofdcategorie: 'Financiële instellingen' en is in dit geval verder onderverdeeld bij: 'Financiële instellingen (geen verzekeringen en pensioenfondsen)', subcategorie 'Beleggingsinstellingen'.
Erik Brands
https://plus.google.com/110924943331314123503/about?gl=nl&hl=nl
TRILUX – Simplify Your Light
James Bosschart
TRILUX – Simplify Your Light
James Bosschart
http://https://www.trilux.com/bx/
Willem Dammers
TRILUX – Simplify Your Light
TRILUX – SIMPLIFY YOUR LIGHT staat voor de eenvoudigste en veiligste weg naar een energie-efficiënte en toekomstgerichte verlichtingsoplossing op maat. Op de dynamische en steeds complexer wordende verlichtingsmarkt biedt TRILUX de klant het beste advies, een optimale oriëntatie en het perfecte licht. Om deze claim waar te maken, kan TRILUX terugvallen op een brede waaier technologieën en de sterke partners van de TRILUX-groep en individuele componenten combineren tot totaaloplossingen op maat, die steeds perfect zijn afgestemd op de behoeften van de klant en het specifieke toepassingsgebied. Zo kunnen ook omvangrijke en complexe projecten snel en eenvoudig door dezelfde hand gerealiseerd worden. Conform het motto "SIMPLIFY YOUR LIGHT" staan naast de kwaliteit en kosteneffectiviteit van onze oplossingen steeds de plannings-, installatie- en gebruiksvriendelijkheid voor de klant centraal.
Willem Dammers
http://https://www.trilux.com/bx/
U-Lab
Bart Jansen
U-Lab
We zien dat de website een centraal communicatiemedium is geworden met veel verschillende facetten en verschijningsvormen. Diezelfde website of webshop is voor veel ondernemingen direct of indirect inmiddels van levensbelang. Afhankelijk van het project en het doel zie je dat geen situatie gelijk is. Daarom geloven we absoluut in maatwerk, én we geloven dat de gebruiker altijd gelijk heeft. We stellen de gebruiker hierom volledig centraal in alles wat we doen. Misschien is dat wel de reden dat we van origine Usability Laboratory heten. We vonden U-Lab alleen wat gebruiksvriendelijker in de mond.
Bart Jansen
http://www.u-lab.nl/
Vagon bv
Vagon bv
Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het voegwerk levert een belangrijke bijdrage bij de eerste indruk van uw pand. Dat geldt ook voor uw woning. VAGON kent dat grote belang als geen ander. Door onze jarenlange ervaring in voegwerk, gevelonderhoud, advies en begeleiding van bouwprojecten kunnen wij u daarom perfect van dienst zijn. VAGON staat garant voor een correcte uitvoering van de afspraken. Daar kunt u op rekenen.
Ben Schalkx
http://www.vagon.nl/
Van Dorst Automotive
Jeroen Jeucken
Van Dorst Automotive
Wij willen graag zoveel mogelijk klanten volledig tevreden stellen. Veel meer dan vroeger heeft het autobedrijf een adviserende rol bij de aanschaf van een nieuwe- of gebruikte auto. Daarnaast krijgen onze klanten een goed en degelijk advies bij onderhoud en/of reparatie aan hun auto. Dat onze klanten deze benadering waarderen zien wij terug in het grote aantal vaste klanten dat wij in onze vestigingen mogen begroeten. Tevreden klanten is niet het doel, het is het gevolg...
Jeroen Jeucken
http://www.vandorst.nl/vestigingen/van-dorst-tilburg/
Van Seters Metaaltechniek
Van Seters Metaaltechniek
Van Seters metaaltechniek is een flexibel en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in verspanende techniek. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden en projecten. Van eenvoudig boor- en tapwerk tot complex draai- en freeswerk, zowel conventioneel als cnc. Wij maken alles vanaf tekening en/of voorbeelden, maar ook denken we graag mee als u specifieke wensen hebt om tot een mooi eindresultaat of oplossing te komen.
Jan van Seters
http://www.vsm-werkt.nl
Van Wieringen werving & selectie
Nicole van Wieringen
Van Wieringen werving & selectie
Van Wieringen werving & selectie is een professioneel werving & selectie bureau dat gespecialiseerd is in midden- en hoger kaderpersoneel. Opdrachtgevers en kandidaten worden op een serieuze en persoonlijk betrokken wijze bij elkaar gebracht. Zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever wordt altijd gezocht naar de meest ideale match. Bij het vinden van de perfecte combinatie wordt verder gekeken dan alleen naar de vaardigheden van de kandidaat, de persoonlijkheid is zeker zo belangrijk voor deze optimale match. De opdrachtgever en de kandidaat krijgen een eerlijk en betrouwbaar advies. Dat is waar Van Wieringen werving & selectie voor staat! Waarom Van Wieringen werving & selectie? Wij zijn een betrouwbaar werving- en selectiebureau dat op een eerlijke en persoonlijke manier bemiddelt in functies voor met name midden- en hoger kader personeel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het zeer uitgebreid zakelijke netwerk van Nicole van Wieringen in Midden Brabant. Door haar jarenlange kennis van de markt is zij in staat om de opdrachtgever en de kandidaat op een efficiënte en succesvolle manier bij elkaar te brengen.
Nicole van Wieringen
http://www.vanwieringen.eu/
Vendor bv
Alfons Daems
Vendor bv
Vendor – vanaf 1961 dienstverlener op het gebied van toilethygiëne – levert totaalconcepten in meer dan 30 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Daarnaast heeft Vendor verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. In totaal werken er ruim 200 mensen. Zowel de automaten als de verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, geheel conform ISO 9001 en ISO 14001. Vendor is bovendien MVO Prestatieladder niveau 3 gecertificeerd. Vanuit regionale servicedepots bieden wij u, en duizenden anderen, dagelijks een hoogwaardige en stipte dienstverlening. 
Alfons Daems
http://www.vendor.nl/nl
Vereniging Achmea Golf
Vereniging Achmea Golf
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het Achmea-gevoel en de vitaliteit van en de onderlinge band tussen de leden, het bevorderen van zakelijke en persoonlijke contacten tussen Achmea-medewerkers van verschillende bedrijfsonderdelen, het bevorderen van de banden met externe zakelijke relaties en van de banden met en tussen gepensioneerden, door het in de breedste zin mogelijk te maken de golfsport uit te oefenen, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
Bart Rabou
http://www.achmeagolf.nl/
Verschoor & Oudshoorn bv
Maartje Jonkers
Verschoor & Oudshoorn bv
Organisatieontwikkeling is mensenwerk, want het zijn uw mensen die het verschil maken. Sterke professionals, goed lopende teams en de juiste afstemming van organisatiestructuur en -cultuur vormen de basis voor succes en plezier. Verschoor & Oudshoorn werkt al ruim 65 jaar aan de ontwikkeling en groei van mensen en organisaties en expert in het ontwikkelen en uitvoeren van assessments, trainingen, coaching en teamtrajecten. We weten wat professionals beweegt en hoe zij optimaal kunnen presteren. Maar we zijn ook altijd scherp op het rendement van onze oplossingen voor uw organisatie. Het mes moet immers aan twee kanten snijden.
Maartje Jonkers
http://www.verschoor-oudshoorn.nl/
Versteijnen Logistics
Jorn Versteijnen
Versteijnen Logistics
Versteijnen is een logistiek dienstverlener die voortdurend streeft naar het creëren van maatwerkoplossingen en toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze organisatie vormt de basis voor de hoogwaardige dienstverlening van vandaag. Het bedrijf is op nationaal en internationaal niveau uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare speler. Tegelijkertijd is het informele karakter van het familiebedrijf, dat in 1947 is opgericht, bewaard gebleven.
Jorn Versteijnen
http://www.versteijnen.nl/
Vogels Bouwmanagement
Dennis Vogels
Vogels Bouwmanagement
Vogels Bouwmanagement is een all-round professioneel bouwkundig bureau, gespecialiseerd in de complete advisering en begeleiding van bouwprojecten voor bedrijven en particulieren. Wij kunnen diverse bouwdisciplines verzorgen. Denk aan het verzorgen van ontwerpen, bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen en c.q. tekeningen, budgetteren van bouwkosten, het aanvragen van vergunningen, het calculeren van alle soorten bouwwerken, het verzorgen en inkopen van uit te besteden bouwwerken inclusief de totale begeleiding daarvan. Kortom; Vogels Bouwmanagement is een duidelijke transparante organisatie met korte lijnen, snelle communicatie waardoor extreem kortere bouwtijden worden gerealiseerd met als voordeel; alles in één hand, met één aanspreekpunt en een complete verzorging van Ontwerp tot en met Oplevering.
Dennis Vogels
http://www.vogels.nu
Weegels Tandtechniek
Stef Weegels
Weegels Tandtechniek
Bewust kiest Weegels tandtechniek er voor middelgroot te blijven om zo persoonlijke aandacht te schenken aan zijn klanten de Tandartsen, en de patiënten van de tandartsen. Het is belangrijk dat de  tevreden patiënten blijven over de behandeling en de nazorg, ook al kost dit wel eens wat tijd. maar het bedrijf neemt steeds meer technieken en werkzaamheden voor zijn rekening en wederom groeit het laboratorium uit zijn jasje. Uitbreiding is niet mogelijk en verhuizing naar een nieuw pand is noodzakelijk. In 2006 wordt een voormalige Apotheek aan de Beethovenlaan verbouwd tot een geweldig mooi en hypermodern tandtechnisch centrum.
Stef Weegels
http://www.ttlweegels.nl/
Zuid-Nederlands installatiebedrijf
Gom Kremers
Zuid-Nederlands installatiebedrijf
Zuid-Nederlands Installatiebedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring in de installatietechniek. Ontstaan als dorpssmid in de jaren ’80 en uitgegroeid tot het huidige ZNI. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere disciplines binnen de installatietechniek.Wij zijn werkzaam in de projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Daarnaast zijn we actief op de particuliere markt, waarbij gedacht moet worden aan het installeren en onderhouden van cv-ketels. Ook het toepassen van duurzame technieken, zoals het leveren en monteren van zonnepanelen, behoort tot ons werkgebied.
Gom Kremers
http://www.znibv.nl/