De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Zakelijk bootcampen


In samenwerking met Source PT bieden wij vanaf 26 april iedere donderdagochtend een bootcampsessie aan. Na afloop geniet je van een lekker en gezond ontbijtje, verzorgd door Bonheur. Een perfect begin van de dag. En om 9.00 uur sta je helemaal fris en opgeladen weer op de werkvloer!

Het programma is als volgt:
06.45 uur Ontvangst
07.00 uur Aanvang bootcamp
07.50 uur Einde bootcamp, douchen
08.10 uur Gezond/vullend ontbijt
08.30 uur Verwachte eindtijd
 
Voor € 15,- kun je vrijblijvend een keer proberen of het wat voor jou is. Daarna schaf je een rittenkaart aan om je bootcampsessies mee af te rekenen. Deze trainingen zijn exclusief voor leden van de Businessclub. Als lid mag je eventueel wel een gast uitnodigen.  
 
Product:Kosten:
Kennismaking ***€ 15,00
Losse deelname€ 25,50
5 Rittenkaart **€120,00
10 Rittenkaart **€195,00

* Prijzen zijn exclusief 6%btw.
** Rittenkaarten zijn persoonsgebonden, bij een 5 rittenkaart is het max. 1 keer mogelijk iemand te introduceren, bij een 10 rittenkaart is dat max. 2 keer mogelijk. Bij een rittenkaart krijg je toegang tot een online coaching app van Source PT, normaal zijn de kosten hiervan €4,95 per maand
*** Kennismaken is max. 1 x keer mogelijk

Inschrijven: 
Deelname kan op basis van inschrijving, inschrijven kan t/m woensdag voorafgaand 17.00 uur, net als afmelden is de laatste mogelijkheid woensdagmiddag 17.00 uur, wanneer later afgemeld wordt, wordt de sessie volledig in rekening gebracht.

Events:
Wanneer bedrijven binnen de Businessclub en GolfBNB hier een evenement van wilt maken gaat dit in overleg met Sourc PT voor de beschikbaarheid. Het minimale aantal deelnemers bedraagt 6 personen voor €25,50 per persoon. Bij minder dan 6 personen wordt er €150,00 per sessie in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om hiervoor een rittenkaart aan te schaffen. 

Betaling:
- Kennismaking en losse deelname wordt na afloop afgerekend bij de receptie.
Wanneer iemand niet is komen opdagen of te laat heeft afgemeld stuurt Prise d’eau degene een factuur of verrekend het met de openstaande ritten.
- Rittenkaarten mogen per factuur betaald worden of per direct contant/pin aan de kassa. 

Aanmelden? Stuur een mail naar b2b@prisedeau-golf.nl en zorg dat je er komende donderdag nog bij bent!

Wij kijken uit je te mogen ontvangen!