De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Evenement op maat? Onze zorg!

        Prise d'eau Golf is een uitermate geschikte locatie voor het organiseren van uw golfdag. Wij adviseren u graag, denken met u mee en houden rekening met uw wensen. Voor de golfers beschikken wij over 27 afwisselende holes op de prachtig gelegen baan. Voor een ieder die kennis wil maken met golf kan een complete clinic verzorgd worden onder begeleiding professionals. 

​Bij Prise d’eau snappen we als geen ander dat uw golfevenement een visitekaartje is van uw bedrijf. 

Met behulp van de door u aangeleverde sponsormaterialen, vlaggen, banners of beachflags maken we van Prise d’eau voor even een verlengstuk van uw bedrijf. De grote capaciteit zorgt ervoor dat er in feite geen grens is aan het gastenaantal en de invulling van uw dag wordt op maat verzorgd. We denken mee en bieden mogelijkheden om uw bedrijfsdag, relatiedag of personeelsevenement voor iedereen tot een succes te maken!  


Nog geen ervaring met de golfsport!?

Natuurlijk is nog niet iedereen bekend met het golfspel. Prise d’eau laat u echter graag op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken onder begeleiding van een professional. Lees hier meer over een clinic om te (leren) golfen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag, denken met u mee en houden rekening met uw wensen. U kunt contact met ons opnemen via 013-4628216 of sales@prisedeau-golf.nl.
 
Arrangement