De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
5
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
5
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Clinics

Ervaar hoe leuk golf is
Wil je met een groepje ervaren hoe leuk golf is? Of wil je jouw evenement of vergadering combineren met een sportieve activiteit? Dan is een clinic (vanaf 8 personen) iets voor jou! 
Prise d'eau laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met golf. Naast een golfwedstrijd kan je een 2, 3 of 4-uur durende golfclinic organiseren. Uiteraard onder begeleiding van een golfprofessional.

Hoe ziet een clinic eruit?
Tijdens een clinic komen de verschillende golfonderdelen zoals putten, chippen en swingen aan bod. Ook ga je aan de slag met de nieuwste innovatie in de golfwereld; namelijk Toptracer. Met beeldschermen en hoge snelheidscamera's worden alle gegevens gemeten van jouw slag. Je ziet de snelheid, afstand en hoogte van jouw bal en kan deze vergelijken met andere spelers, ook als deze aan de andere kant van de wereld staan. Ook is het mogelijk om diverse spellen te spelen waarbij je jouw vrienden, familie of collega's kan uitdagen om te kijken wie het dichtst bij de hole slaat of wie het verste kan slaan. Plezier gegarandeerd! 
Bij een clinic van 3 en 4 uur kunnen uw gasten het geleerde in de praktijk brengen door het spelen van een aantal holes van de PAR 3 baan. Een unieke ervaring! 

Eten en drinken
Wil je vooraf genieten van een heerlijke lunch of kopje koffie? Of
 wil je na afloop de dag gezellig afsluiten met een diner, daghap, BBQ of een borrel? Het is allemaal mogelijk. In het clubhuis of op het (overdekte) terras kan je genieten van al het lekkers dat Bonheur Horeca Groep te bieden heeft. Wij kunnen het horeca aanbod geheel aanpassen op jouw behoefte om er een onvergetelijke dag van te maken! 
 

Je beleeft het plezier van golf al vanaf € 36,- p.p. 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren en denken graag met je mee. Daarbij houden we rekening met jouw wensen. Je kan contact met ons opnemen via 013-4628216. of sales@prisedeau-golf.nl.
 
Arrangement