De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
3
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Onze Golf BNB leden

Met trots presenteren wij u de leden van de Golf BNB van Prise d'Eau. Onderstaand vind u het overzicht van alle bedrijven en bijbehorende contactpersonen die actief zijn in deze netwerkclub. Kijk gerust rond en klik op de verschillende bedrijven om meer te weten te komen over onze leden. 
AC4U - Jeroen Mols
Advies & Consultancy: - Industriële automatisering - Project Management - Certified Machine Safety Expert(TUV)

Aerde Borgert architecten - Ruud van Aerde
Aerde Borgert architecten is een jong bureau gevestigd in Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in binnenstedelijke herontwikkeling, renovatie en herbestemming van bestaande (monumentale) gebouwen.

Ons doel is het realiseren van ruimtelijke oplossingen passend voor de huidige en toekomstige generaties, die recht doen aan het tijdsbeeld. De wensen van de opdrachtgever spelen een cruciale rol in het ontwerpproces.
Goede architectuur geeft antwoord op de behoefte van de eindgebruiker en zorgt voor een juiste inpassing in zijn omgeving.


 
BDO Accountants en Adviseurs - Michel van Hoek
Uw accountant en (belasting)adviseur in Tilburg
Tilburg is de bakermat van BDO: ons bedrijf werd in 1935 in deze stad opgericht. De ruim 120 accountants, belastingadviseurs en consultants en de bijna 50 collega’s van Bureau Vaktechniek, BDO Academie en BDO Stagebureau die vandaag de dag ons kantoor aan de Prof. Cobbenhagenlaan in Tilburg bemensen, kennen de kansen en bedreigingen van de regio als geen ander. Zo zijn ze o.a. (bestuurs)lid van Bedrijven Overleg Regio Tilburg, Swim to Fight Cancer Tilburg, VNO-NCW Brabant Zeeland, JuniorKamer, de Carnavalsstichting en Willem II. Voor internationaal opererende ondernemingen is er o.a. de Chinadesk en zijn er specialisten op het gebied van grensoverschrijdende belastingvraagstukken.
 
Onze diensten
U kunt bij ons terecht voor:
Accountancy & Bedrijfsadvies
Audit & Assurance
Belastingadvies
Advisory 

Deskundig advies
Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.
 
Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Tilburg helpen u graag verder.
Bonheur Horeca Groep - Ingrid Klazen
 Auberge du Bonheur

Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen.

BroodjePerCentimeter - Harrie van de Pas
Hoe lang kunde gij 'm hebben?!
Ja dat is natuurlijk de vraag!
Bij BroodjePerCentimeter is de klant koning, jij kunt zelf kiezen hoe lang je broodje wordt.
Wil je één broodje van 20 centimeter of twee keer tien, bij ons maakt het niet uit.
 
Bestellen per centimeter = betalen per centimeter

Code Company - Gijs van Hoek
Met ruim 15 jaar ervaring als webdesigner / programmeur is Gijs van Hoek gestart met Code Company, een jong en fris bedrijf dat haar klanten voorziet in vrijwel alle zaken omtrent online marketing. De nadruk ligt voornamelijk op de ontwikkeling van maatwerk websites, webshops en webbased software, maar vanwege de uitgebreide bureau-ervaring denken wij ook graag verder met u mee!

Cookaholics - Steffan Oerlemans
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

DDCgroup - Roel van de Ven
Organisaties genereren steeds meer data! Maar hoe maak je van deze groeiende hoeveelheid data informatie? Hoe krijg je inzicht in relaties tussen data? Wat doe je er mee, maar nog belangrijker; wat kun je er mee? Cruciale vragen voor organisaties.

Bij DDCgroup kennen we de kracht van informatie en helpen we u graag om informatie van uw data te maken. De software die we daarvoor gebruiken is uniek. Door de associatieve mogelijkheden stelt de software u in staat om zelf 'de volgende vraag te stellen' zonder dat daar IT voor hoeft te worden ingeschakeld; zelf grasduinen in uw data om zelf informatie maken. Daarnaast 'ontdekt' de software d.m.v. cognitieve herkenning afwijkingen en uitzonderingen in uw data. We maken van al uw gegevensbronnen en systemen 1 inzichtelijke oplossing zodat u de juiste informatie heeft om de juiste beslissingen te nemen. Niet gebaseerd op uw onderbuikgevoel maar onderbouwt met uw eigen data.

Daarnaast helpen we organisaties om op basis van deze informatie plannings- en budgetteringsprocessen te optimaliseren en de uitkomst en kwaliteit daarvan significant te verbeteren. Met onze corporate performance management oplossing kun je financiële-, verkoop-, HR-, inkoop- en andere planningen geautomatiseerd en gecontroleerd genereren en deze (regelmatig) vergelijken met de realisatie om zo een rolling forecast process te realiseren en in control te zijn.

De Beer Accountants - Paul van Ierland
De naam ‘De Beer’ staat al meer dan een halve eeuw garant voor kwaliteit en betrokkenheid. Inmiddels telt ons kantoor 80 medewerkers op twee vestigingen. Ondanks de groei is De Beer er in geslaagd om een menselijke maat te blijven behouden, zowel extern – richting onze cliënten, maar ook naar partijen als banken, notarissen, belastingdienst etc. – als intern, in de relatie met onze medewerkers.

Droomwonen.com - Walter Loomans
Binnenkort meer informatie

Eekelaar Fotografie - Maarten Eekelaar
In 1/90 ste of korter weet u precies wat ik doe. Een gestoken scherp sfeerbeeld of een impulsief schot uit de heup. Als u me wat langer kent, weet u dat er meer komt kijken bij een perfecte foto. Controle, volharding, flexibiliteit, karakter en smaak. Vijf eigenschappen die terugkomen in al mijn werk! 
Bezoek mijn website en klik op portfolio hieronder en oordeel zelf!
Ik ben met fotografie op mijn best met mensen, food, interieur, mode, natuur, sport, reisfotografie.
WWW.EEKELAAR-FOTOGRAFIE.NL

Daarnaast is golfbanen fotografie een echt specialisme!
WWW.GOLFCOURSEPHOTOGRAPHY.NL

Eker Advies - Erik van Kolsteren
Waarom Eker?
‘Eker’ is het synoniem voor het totemdier ‘Eekhoorn’. U bent dit slimme, behendige beestje ongetwijfeld wel eens tegengekomen in het bos. Maar wist u dat dit diertje symbool staat voor aandacht, zorg en vertrouwen? Daarmee vertegenwoordigt het precies de drie kernwaarden van Eker Advies. 
Hamers Metaalbewerking - Marcel Hamers
Hamers Metaalbewerking uit Tilburg kent nauwelijks grenzen als het gaat om het maken van precisieonderdelen en gereedschappen. In de loop van het bestaan is veel kennis en ervaring opgebouwd in de verspaningstechniek en dit in de breedste betekenis. Bovendien zijn er grote investeringen gedaan op het gebied van moderne geavanceerde machines met uiteenlopende capaciteiten en mogelijkheden. Hoewel draaien en frezen nog altijd de hoofdmoot vormt zijn kotteren, boren, lassen,rondslijpen en vlakslijpen de laatste jaren fors toegenomen.

Elke onderneming, afhankelijk van toeleveranciers, kent het grote belang van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Juist aan deze kerncompetenties dankt Hamers zijn uitstekende reputatie. Hamers rekent vooraanstaande nationale en internationale bedrijven tot haar klanten.

Hoppenbrouwers - Bas Tekath & Paul Kremers
Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met 700 medewerkers. We hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met bijna 100 jaar ervaring, onze veelzijdigheid, expertise en vakmanschap zijn wij dé partner voor u!

Horesca Smulders - Tony Schapendonk
Horesca Smulders is al meer dan 50 jaar dé totaalgroothandel voor al jouw dagverse producten, food, dranken en non-food.
 
De kracht van dit  familiebedrijf is, dat wij graag in gesprek gaan met de klant over lekkerder, leuker en verrassende producten, waarmee jij je als klant kunt onderscheiden. Tevens bieden wij een breed assortiment ‘Erkend Kempen Goed’ streekproducten uit de Brabantse Kempen, welke duurzaam, uniek en eerlijk zijn en tevens een bijdrage leveren aan de lokale economie.
 
Doordat we continue opzoek zijn naar beter zijn wij ervan overtuigd dat jouw ‘gasten’ vaker terugkomen.


 
Indicia - Robbert Odijk & Jacques Grandjean
Elke moderne organisatie is een digitale organisatie. Cloud, apps, mobility, robotisering, Big Data, 3D Printing, In-Memory computing; de technische mogelijkheden groeien met de dag. Exponentieel zelfs, want op de snijvlakken van al deze ontwikkelingen ontstaat een haast duizelingwekkende hoeveelheid mogelijkheden en kansen.

In dit snel veranderende landschap is INDICIA een inspirerende gids. Een gids die complexiteit wegneemt en samen met de klant op weg gaat naar de best passende oplossing. Wij adviseren en inspireren, zijn kennispartner én sparringpartner.

Installatiebureau PMI - Marcel Pepers
Installatiebureau PMI

PMI is niet zomaar een installatiebureau. We heten wel zo, maar we doen veel meer dan alleen installeren. Wij verrichten alle werkzaamheden die nodig zijn om met succes te verbouwen. Van kelder, keuken, meterkast en woonkamer tot en met de badkamer en de zolder.


 
IT Support Groep - Madeleine Coomans & Marc Franken
IT Support Groep staat voor kwaliteit. Wij willen klanten op onze eigen en onderscheidende manier helpen. Naast het bieden van concrete oplossingen willen we gezien worden als kwalitatieve dienstverlener die:

Een goed en compleet product aanbiedt
Snelle service geeft
Problemen oplost voordat jij deze als klant ervaart

JPT Today - Jean-Paul Tremio
Loop je over van de goede ideeën? Zie je regelmatig kansen voorbijkomen? Wil je de klantreis verbeteren? Of heeft je team een Klantboost nodig? Alleen ontbreekt het jou aan tijd, daadkracht, inspiratie en extra handjes. En komt de waan van de dag om de hoek kijken. Laat mij je helpen.
 
Altijd resultaat. Extreme klantfocus. Een frisse blik. Veel WOW-momenten. Getting things done mentaliteit. Zet dat stapje extra. En nèt even iets anders.
 
Businesspartner + aanjager + projectmanager + trainer + interim + coach = JPT
Jos van den Bersselaar Staalconstructies - Stijn van de Bersselaar
Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 58 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.

Kinsmen Collective - Bart van Gestel
Gespecialiseerd in video, animatie, concept, illustratie en fotografie ontfermen wij ons over de creatieve oplossing van jouw project. In vele vormen, voor uiteenlopende momenten en veranderende kanalen. 

Jouw visuele content stellen we scherp op de kijker én jouw doelen.
Leen Bakker - Ronald Westerveld
Mooi wonen hoeft niet duur te zijn!
Leen Bakker heeft 170 filialen in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal voeren zij een groot assortiment artikelen op het gebied van wonen en decoratie, slapen, gordijnen vloeren en hebben zij in het seizoen een uitgebreide tuincollectie. Dit alles onder het moto dat leuk wonen niet duur hoeft te zijn. U zult echter bij binnenkomst van dit filiaal merken dat u in een bijzonder Leen Bakker filiaal bent beland.

Breed assortiment
De familie Westerveld en hun trouwe team wil met nét dat beetje extra aandacht, winkelen in dit filiaal voor u tot een feestje maken. Onze winkel biedt u alles voor uw huis. Kies uit een breed assortiment artikelen op het gebied van wonen en decoratie, slapen, gordijnen, vloeren en uw tuin. Onze woonproducten zijn steevast van topkwaliteit en zijn er voor elke smaak en portemonnee.

Net dat beetje meer!
Wij denken met u mee en kunnen direct leveren. We stofferen, leveren en monteren desgewenst bij u thuis. Ook denken en werken we mee aan grotere projecten en leveren we eventueel producten buiten het standaard Leen Bakker assortiment.
Wilt u net dat beetje meer? Wij verwelkomen en helpen u graag in ons filiaal.

Leijs Subsidie Advies - Sjef Leijs
Sjef Leijs is een zelfstandig professional welke ondernemers helpt bij het verkrijgen van subsidies of andere vormen van stimuleringsregelingen. Kernwoorden hierbij zijn onder andere: Innovatie – Duurzaamheid – Personeel – Energiebesparing – Duurzame Energie. Door goed kennis te nemen van de voornemens, plannen worden deze waar mogelijk gekoppeld aan één of meerdere regelingen die de overheid beschikbaar heeft.
Mannaerts Appels Advocaten - Maikel Brok
Betrokken, gedreven en integer: dat zijn de advocaten van MannaertsAppels. Wij zijn een regionaal en hedendaags advocatenkantoor in Tilburg en Breda waarin ondernemende advocaten samenwerken voor én met ondernemende cliënten. Wij adviseren, procederen en organiseren voor onze cliënten. Dat doen we snel, praktisch en gericht op het vinden van een oplossing.

Binnen ons advocatenkantoor werken we in de secties aansprakelijkheid en letselschade, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Specialisten uit de verschillende secties werken met elkaar samen om te komen tot het beste advies. Dat doen we in Nederland, maar ook over de landsgrenzen. Binnen het team werken experts in internationaal recht, die elk internationaal vraagstuk met dezelfde deskundigheid benaderen. Waar nodig schakelen we externe deskundigen in om onze cliënten nog beter van dienst te zijn.

MINT Vastgoed - Chris Huisman
Partner in vastgoedontwikkeling
 
MINT Vastgoed is actief op het gebied van projectmanagement en vastgoedontwikkeling op zowel project als gebiedsniveau. Wij werken als gedelegeerd projectontwikkelaar en adviseur voor een breed scala van professionele opdrachtgevers aan complexe binnenstedelijke vraagstukken. Onze brede ervaring maakt dat wij een ruime blik hebben op het ontwikkelen, realiseren en beheren van vastgoed.

Wij streven er naar om een perfecte leefomgeving creëren voor eindgebruikers. Het vertrekpunt van het ontwikkelingsproces is dan ook altijd de eindgebruiker. Waarbij we met het juiste concept en plan draagvlak creëren bij en mét alle stakeholders.

MINT Vastgoed stelt hoge eisen aan zichzelf, is daadwerkelijk betrokken bij haar projecten, gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij wordt de menselijke dimensie niet uit het oog verloren en wordt veel waarde gehecht aan heldere communicatie.
Omnimatic - Bas Driessen
Als leverancier en installateur in Huis en Tuin automatisering willen we jouw leven makkelijker en leuker maken. Hoe? Door jouw huis en tuin te automatiseren zodat er tijd overblijft voor de leuke dingen in het leven. Wij leveren een producten in meerdere categorieën die op elkaar in te regelen zijn. Van een robotmaaier voor de tuin, muziek die automatisch gaat spelen als je thuis komt, camerabeveiliging of een deurbel die je laat communiceren met de postbezorger of de visite die bij je voor de deur staan.

Ons doel is 100% ontzorgen met producten die ondersteunend zijn voor jouw leven. Wil je precies weten wat de voordelen van onze producten zijn, kijk dan bij de specifieke producten en kom er achter wat de mogelijkheden zijn.

Heb je advies nodig of zit je verlegen om hulp bij installatie of automatisering? Eén telefoontje is voldoende om een afspraak te maken op zeer korte termijn. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor jouw specifieke wens of situatie te bespreken.

Service zoals wij vinden dat deze moet zijn.


 
Panhuijsen Verpakking - Joost van Dijk
Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.

PauwR - Pieter Voogt
Wij helpen Nederlandse bedrijven en organisaties met een jaarlijks advertentiebudget van 50.000 tot ca. 5 miljoen euro om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes.

Pijnenburg Import - Emiel Pijnenburg
Pijnenburg Import B.V. importeert bouw gerelateerde producten op het gebied van hang- en sluitwerk, public design (straatmeubilair) en Krinner schroeffundamenten. Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden van onze producten en binnen onze onderneming.

Q-promotions - Bobby Boleyn
Goed beschouwd heeft drukwerk voor veel bedrijven de functie van visitekaartje, vaak ook letterlijk. De eerste indruk is bepalend voor verder zakelijk contact. Daarom moet jouw drukwerk altijd in orde zijn.

Bij Q-Promotions staat kwaliteit voorop.

Step2Go - Corné Janssen
Step2Go is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie waaronder de ontwikkeling van social media kanalen, recruitment websites,  werken bij en zijn re-seller van Carerix (ATS Software). Wij  zien hiernaast onze uitdaging in het optimaliseren van het recruitmentproces op basis van consultancy. Werven vanuit een sterk ontwikkeld Employer brand is bij ons geen hype maar zit diep in onze genen.
Stratego Branding - Steven van den Elzen
Het ultieme doel is om een LOVE brand te worden, dan zijn klanten fan van jouw merk en kun je als merk echt impact maken. Dit bereiken wij door met onze klanten één of meerdere jaren structureel samen te werken aan het uitbouwen van hun merk.
 
Als reclamebureau ontwikkelen we merken, ontwerpen we alle communicatiemiddelen en voeren we campagnes, offline en online. We boeken de beste resultaten bij ambitieuze bedrijven met een eigen marketingafdeling die bereid zijn om in hun merk te investeren.
 
Ben jij klaar om echt te groeien? Vraag dan een MERK-WAARDIG gesprek aan met een brand expert. 
Studio Ow Interieurontwerp - Chris Gadellaa
Onze projecten kenmerken zich door eigenzinnigheid, aandacht voor detail, functionaliteit, én praktische oplossingen.

We werken nauw samen met specialistische vakmensen, ongeacht het traject dat je kiest. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Uiteraard delen zij onze visie, waarbij hoogstaande kwaliteit en oog voor detail van groot belang zijn. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Studio FelGrijs - Martin van der Zanden
Nu we het toch over golf hebben…
 
Om een beetje leuk golf te spelen heb je vooral ‘drive’ nodig.
En wat les… is ook niet overbodig.
Vervolgens ga je wat trainen en spelen.
Driving range, putten en de baan op! 9 Holes, 18 holes.
 
Wil je beter worden?
Nog meer trainen. Ervaring opdoen. Veel.
 
Maar wil je ooit op een hoog niveau gaan golfen, de beste worden,
wil je winnen in competities?
Dan heb je iets nodig wat niet iedereen heeft,
feeling en talent.
 
Dit is op mij van toepassing als we het hebben over grafisch design.
Over ontwerpen van logo’s en huisstijlen, offline branding.
Niet als we het hebben over golf.
Helaas.
 
Maar de drive is er wel! 
vanDIJK Afbouwprojecten - Joost van Dijk
Met bijna 40 jaar ervaring in de afbouwbranche staat vanDIJK Afbouwprojecten garant voor een snelle en vakkundige afhandeling van uw project. Wij richten ons met name op de plafonds en wanden, maar verzorgen of coördineren steeds vaker het complete afbouwproces. We werken in opdracht van bijvoorbeeld hoofdaannemers en interieurontwerpers. Indien nodig samen met collega-specialisten.
 Door de mooie samenwerkingen met verschillende vaste en steeds weer nieuwe partijen zijn wij trots dat wij dit jaar ons 25 jarig bestaand mogen vieren.

                         
vanEngelen Communicatie - Lenny Kitaroudis
Niemand kent jouw bedrijf beter dan jijzelf. 
Maar hoe zet je jouw product of dienst effectief en creatief in de markt? 
Een betrokken partner in communicatie is daarbij belangrijk.

En dat zijn wij!

Al 55 jaar een begrip in Waalwijk
Druk & print, online en creatie  

VDT Advocaten - Toby Brokken
VDT Advocaten gelooft in een relatie met lokale ondernemers, waarin je elkaar kent en voor elkaar klaar staat. Een relatie waarin je elkaar gewoon met je en jij aanspreekt. Waarin je niet over rekeningen begint, voordat je weet wat je voor elkaar kunt betekenen. Een relatie waarin praktische oplossingen belangrijker zijn, dan dikke contracten. 

De traditionele advocatuur past niet meer bij het tempo van nu. Wat heb je aan een advocaat die steeds achter de feiten aan loopt? Dat doen wij dus anders. Wij staan voor moderne advocatuur die zich inzet om ondernemers juist voor onheil te behoeden. Wij slijpen nog steeds graag de juridische messen. Maar wij werken vooral ook met teams aan preventieve oplossingen voor jouw uitdagingen van iedere dag.

VincIT holding - John van den Hout
van den Hout ICT consultancy interim- en projectmanagement

Van den Hout is een kleine organisatie die bestaat uit gedreven en professionele medewerkers die breed inzetbaar zijn.

Gestart als onderneming die gespecialiseerd is in projectmanagement, staat Van den Hout vandaag de dag voor management op interim basis, voor het managen van complexe ICT projecten en het begeleiden van organisatieveranderingen. Daarbij is de grondslag het raakvlak tussen ICT en organisatie, met communicatie als belangrijk aandachtspunt.
Vogels Bouwmanagement - Casper Heine
Vogels Bouwmanagement is een all-round professioneel bouwkundig bureau, gespecialiseerd in de complete advisering en begeleiding van bouwprojecten voor bedrijven en particulieren. Wij kunnen diverse bouwdisciplines verzorgen. Denk aan het verzorgen van ontwerpen, bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen en c.q. tekeningen, budgetteren van bouwkosten, het aanvragen van vergunningen, het calculeren van alle soorten bouwwerken, het verzorgen en inkopen van uit te besteden bouwwerken inclusief de totale begeleiding daarvan. Kortom; Vogels Bouwmanagement is een duidelijke transparante organisatie met korte lijnen, snelle communicatie waardoor extreem kortere bouwtijden worden gerealiseerd met als voordeel; alles in één hand, met één aanspreekpunt en een complete verzorging van Ontwerp tot en met Oplevering.


 
WorkFix - Freek van Gool
Wij zijn Workfix! Een frisse en enthousiaste uitzendorganisatie gespecialiseerd in het uitzenden van logistiek en transport personeel.
Workfix is in 2017 opgericht en wordt gerund door vakidioten komend uit verschillende disciplines in de logistiek. Hierdoor kijken wij op een andere manier naar onze flex-collega’s. Wij geloven erin dat als je goed bent voor een ander, dat ze goed zijn voor jou. De kernwoorden Respect, Transparantie en Vertrouwen staan daarom erg hoog bij ons in het vaandel. Wij willen meer zijn dan een goed werkgever. Wij behandelen kandidaten zoals we zelf behandeld willen worden. De binding met flex-collega’s zal steeds belangrijker worden naarmate de krapte in de arbeidsmarkt toeneemt en wij geloven dat wij hiermee het verschil kunnen maken zodat we altijd kunnen gaan voor de beste match!