De Blaak & De Sijsten
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
De Leij
Baanstatus
Open
Pin positie
2
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
Par 3 baan
Baanstatus
Open
Pin positie
0
Winter greens
Zomer greens
Qualifying
> Bekijk volledig rapport

Onze Golf BNB leden

Met trots presenteren wij u de leden van de Golf BNB van Prise d'Eau. Onderstaand vind u het overzicht van alle bedrijven en bijbehorende contactpersonen die actief zijn in deze netwerkclub. Kijk gerust rond en klik op de verschillende bedrijven om meer te weten te komen over onze leden. 
AC4U - Jeroen Mols
Advies & Consultancy: - Industriële automatisering - Project Management - Certified Machine Safety Expert(TUV)

Bij Vermeer - Christ Vermeer
Bourgondisch
IN HART EN NIEREN. Bij Vermeer ligt aan de Piushaven en richt zich op een breed publiek. Bij ons kun je lunchen, dineren en borrelen. De menukaart? Denk aan fingerfood, saté, een biefstuk of onze heerlijke kreeftenbitterbal. De prijzen van hoofdgerechten variëren van 14,00 tot 29,00 euro. We zijn er voor jou als Bourgondiër, kom langs en ervaar het zelf.

Bonheur Horeca Groep - Ingrid Klazen
 Auberge du Bonheur

Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Kom genieten van een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen.

BroodjePerCentimeter - Harrie van de Pas
Hoe lang kunde gij 'm hebben?!
Ja dat is natuurlijk de vraag!
Bij BroodjePerCentimeter is de klant koning, jij kunt zelf kiezen hoe lang je broodje wordt.
Wil je één broodje van 20 centimeter of twee keer tien, bij ons maakt het niet uit.
 
Bestellen per centimeter = betalen per centimeter

CompX - Lucas van Bebber
ICT en Telecom Clouddiensten 

We werken samen met de beste partners, gebruiken de nieuwste technieken en geavanceerde (beveiligings)tools. Door daarbij hoogwaardige service te bieden, geven we onze klanten een zorgeloos gevoel.

Cookaholics - Steffan Oerlemans
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

Crovv - Ton van de Ven
Crovv Networking is het eerste on- & offline netwerk in Nederland én over de grens. 
De kracht van Crovv is dat leden zowel via een online platform als een maandelijkse borrel elkaar ontmoeten. 
Tijdens de wekelijkse online meeting vertellen de deelnemers kort over hun activiteiten en stellen ze een zoekvraag. 
Dit gebeurt onder leiding van een voorzitter. De zoekvragen zijn na afloop te vinden op het platform. 
Eker Advies - Erik van Kolsteren
Waarom Eker?
‘Eker’ is het synoniem voor het totemdier ‘Eekhoorn’. U bent dit slimme, behendige beestje ongetwijfeld wel eens tegengekomen in het bos. Maar wist u dat dit diertje symbool staat voor aandacht, zorg en vertrouwen? Daarmee vertegenwoordigt het precies de drie kernwaarden van Eker Advies. 
Hoppenbrouwers - Bas Tekath - Paul Kremers
Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met 700 medewerkers. We hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. We beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met bijna 100 jaar ervaring, onze veelzijdigheid, expertise en vakmanschap zijn wij dé partner voor u!

Installatiebureau PMI - Marcel Pepers
Installatiebureau PMI

PMI is niet zomaar een installatiebureau. We heten wel zo, maar we doen veel meer dan alleen installeren. Wij verrichten alle werkzaamheden die nodig zijn om met succes te verbouwen. Van kelder, keuken, meterkast en woonkamer tot en met de badkamer en de zolder.


 
IT Support Groep - Kevin van Dijck
IT Support Groep staat voor kwaliteit. Wij willen klanten op onze eigen en onderscheidende manier helpen. Naast het bieden van concrete oplossingen willen we gezien worden als kwalitatieve dienstverlener die:

Een goed en compleet product aanbiedt
Snelle service geeft
Problemen oplost voordat jij deze als klant ervaart

John Sports - Bob Verbaandert
Jos van den Bersselaar Staalconstructies - Stijn van de Bersselaar
Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 58 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.

Leijs Subsidie Advies - Sjef Leijs
Leijs Subsidie Advies 

Sjef Leijs is een zelfstandig professional welke ondernemers helpt bij het verkrijgen van subsidies of andere vormen van stimuleringsregelingen. Kernwoorden hierbij zijn onder andere: Innovatie – Duurzaamheid – Personeel – Energiebesparing – Duurzame Energie. Door goed kennis te nemen van de voornemens, plannen worden deze waar mogelijk gekoppeld aan één of meerdere regelingen die de overheid beschikbaar heeft.
Nuevo Facilitaire Services - Sven van Oirschot
Wie is Nuevo?

Nuevo betekent Nieuw in het Spaans en dat is precies wat wij u als klant geven. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag woont of werkt in een omgeving die als nieuw is. Een nieuwe dag, een schoon begin, een frisse start. Dat geeft een goed gevoel en brengt meer woon- en werkplezier!
OCS+ Steelcase - Paul van Zon
OCS+ Steelcase onderzoekt wereldwijd de nieuwste ideeën en trends, en vertaalt die naar uw werkconcept. Het resultaat is een unieke werkomgeving ontwikkeld vanuit de mens. Puur. Creatief. Inspirerend. Zodat uw medewerkers met plezier kunnen presteren. Elke dag opnieuw. 
Omnimatic - Bas Driessen
Omnimatic

Als leverancier en installateur in Huis en Tuin automatisering willen we jouw leven makkelijker en leuker maken. Hoe? Door jouw huis en tuin te automatiseren zodat er tijd overblijft voor de leuke dingen in het leven. Wij leveren een producten in meerdere categorieën die op elkaar in te regelen zijn. Van een robotmaaier voor de tuin, muziek die automatisch gaat spelen als je thuis komt, camerabeveiliging of een deurbel die je laat communiceren met de postbezorger of de visite die bij je voor de deur staan.

Ons doel is 100% ontzorgen met producten die ondersteunend zijn voor jouw leven. Wil je precies weten wat de voordelen van onze producten zijn, kijk dan bij de specifieke producten en kom er achter wat de mogelijkheden zijn.

Heb je advies nodig of zit je verlegen om hulp bij installatie of automatisering? Eén telefoontje is voldoende om een afspraak te maken op zeer korte termijn. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor jouw specifieke wens of situatie te bespreken.

Service zoals wij vinden dat deze moet zijn.


 
Panhuijsen Verpakking - Joost van Dijk
Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.

PauwR - Pieter Voogt
Wij helpen Nederlandse bedrijven en organisaties met een jaarlijks advertentiebudget van 50.000 tot ca. 5 miljoen euro om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes.

Peute Recyling - Dick Siemerink
We hebben ons ontwikkeld tot één van de grootste onafhankelijke papier- en plasticverwerkers ter wereld. We groeiden van 5 naar 80 medewerkers en verwerken inmiddels 1,2 miljoen ton papier en plastic per jaar.

Diverse partners en lokale overheden wereldwijd, krijgen adviezen van Peute op het gebied van inzameling en het duurzaam verwerken van recyclebare papier- en plasticafvalstromen. We vinden het uiterst belangrijk om daarbij aan de wettelijke regelgeving te voldoen, van toepassing zijnde op het eindproduct, het milieu en uiteraard op een gezonde werkomgeving voor onze medewerkers.

Met Peute Recycling krijgt u een betrouwbare partner die de garantie geeft dat uw afval op een zo duurzaam mogelijke manier zal worden verwerkt tot een nieuw product.

Pijnenburg Import - Emiel Pijnenburg
Pijnenburg Import B.V. importeert bouw gerelateerde producten op het gebied van hang- en sluitwerk, public design (straatmeubilair) en Krinner schroeffundamenten. Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden van onze producten en binnen onze onderneming.

Q-promotions - Bobby Boleyn
Goed beschouwd heeft drukwerk voor veel bedrijven de functie van visitekaartje, vaak ook letterlijk. De eerste indruk is bepalend voor verder zakelijk contact. Daarom moet jouw drukwerk altijd in orde zijn.

Bij Q-Promotions staat kwaliteit voorop.

Raaak Payrolling - Dennis Dobbelsteen
Raaak Personeel Payrolling is de solide en betrouwbare partner voor opdrachtgevers in alle branches. Raaak Personeel Payrolling neemt u werk en risico uit handen en u kunt daarnaast profiteren van maximale flexibiliteit in het aantal en de duur van de contracten welke wij medewerkers kunnen bieden. U kunt de contractuele en administratieve verplichtingen aan ons overlaten. Zo bespaart u tijd en kunt u zich richten op uw kerntaken terwijl uw medewerkers in goede handen zijn. Het unieke aan Raaak Personeel Payrolling is de integratie met Raaak Personeel uitzendbureau. Dit originele concept houdt in, dat wij u ook kunnen ondersteunen met werving & selectie.

Renault Arend auto - Peter-Paul Kautz
Arend Auto staat voor complete mobiliteitsgarantie in de automarkt, met de focus op dienstverlening en duurzaamheid. Wilt u een nieuwe auto kopen, een occasion kopen, is uw auto toe aan onderhoud of heeft u advies nodig inzake autoverzekeringen, leasing of financieringen? Dan bent u bij Arend Auto aan het juiste adres. Met een team van gepassioneerde professionals streeft Arend Auto naar een langdurige klantrelatie. Belangrijke pijlers hierin zijn persoonlijke contact, korte en directe communicatielijnen en (uw) vaste contactpersonen. Daarnaast staan onze vakkundige mensen met veel plezier voor u klaar om al uw mobiliteitsvraagstukken te beantwoorden.
Robuust Media - Robbert Odijk
Als jouw online partner, is Robuust Media er om jou te helpen. Robuust Media gelooft in hard werken en langdurige relaties. Bedrijven online beter laten presteren en doen daarbij net iets meer om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren: samen profiteren van het internet!

Soucre PT - Roel van Buggenum
Wil jij sporten met een personal trainer of ‘small group training’ met de beste begeleiding?

‘Ik wil afvallen en weer lekker in mijn vel zitten’ of ‘Ik wil weer fitter en gezonder worden’. Zeg jij dit al weken, misschien wel maanden of jaren, tegen jezelf? Kom in actie! Source Personal Training is expert op het gebied van personal training en transformatie. Dé plek in Tilburg waar je moet zijn om te sporten met de beste begeleiding die je je maar kunt wensen. Samen gaan we aan jouw lichaam (en geest) werken zodat jíj weer de beste versie van jezelf wordt!

Studio Ow Interieurontwerp - Chris Gadellaa
Onze projecten kenmerken zich door eigenzinnigheid, aandacht voor detail, functionaliteit, én praktische oplossingen.

We werken nauw samen met specialistische vakmensen, ongeacht het traject dat je kiest. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Uiteraard delen zij onze visie, waarbij hoogstaande kwaliteit en oog voor detail van groot belang zijn. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Van Engelen Communicatie - Lenny Kitaroudis
Niemand kent jouw bedrijf beter dan jijzelf. 
Maar hoe zet je jouw product of dienst effectief en creatief in de markt? 
Een betrokken partner in communicatie is daarbij belangrijk.

En dat zijn wij!

Al 55 jaar een begrip in Waalwijk
Druk & print, online en creatie  

Vermeer Architecten - Nic Berden
Vermeer Architecten

Al meer dan vijf-en-dertig jaar is Vermeer Architecten een toonaangevend bureau in Zuid-Nederland. We werken aan diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Naast architectuur richten we ons ook op restauratie en renovatie. Projecten benaderen we op een innovatieve manier, hierin staan de wensen van de opdrachtgever evenals mens en omgeving centraal.
VincIT holding - John van den Hout
van den Hout ICT consultancy interim- en projectmanagement

Van den Hout is een kleine organisatie die bestaat uit gedreven en professionele medewerkers die breed inzetbaar zijn.

Gestart als onderneming die gespecialiseerd is in projectmanagement, staat Van den Hout vandaag de dag voor management op interim basis, voor het managen van complexe ICT projecten en het begeleiden van organisatieveranderingen. Daarbij is de grondslag het raakvlak tussen ICT en organisatie, met communicatie als belangrijk aandachtspunt.
Vogels Bouwmanagement - Casper Heine
Vogels Bouwmanagement is een all-round professioneel bouwkundig bureau, gespecialiseerd in de complete advisering en begeleiding van bouwprojecten voor bedrijven en particulieren. Wij kunnen diverse bouwdisciplines verzorgen. Denk aan het verzorgen van ontwerpen, bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen en c.q. tekeningen, budgetteren van bouwkosten, het aanvragen van vergunningen, het calculeren van alle soorten bouwwerken, het verzorgen en inkopen van uit te besteden bouwwerken inclusief de totale begeleiding daarvan. Kortom; Vogels Bouwmanagement is een duidelijke transparante organisatie met korte lijnen, snelle communicatie waardoor extreem kortere bouwtijden worden gerealiseerd met als voordeel; alles in één hand, met één aanspreekpunt en een complete verzorging van Ontwerp tot en met Oplevering.


 
WorkFix - Freek van Gool
Wij zijn Workfix! Een frisse en enthousiaste uitzendorganisatie gespecialiseerd in het uitzenden van logistiek en transport personeel.
Workfix is in 2017 opgericht en wordt gerund door vakidioten komend uit verschillende disciplines in de logistiek. Hierdoor kijken wij op een andere manier naar onze flex-collega’s. Wij geloven erin dat als je goed bent voor een ander, dat ze goed zijn voor jou. De kernwoorden Respect, Transparantie en Vertrouwen staan daarom erg hoog bij ons in het vaandel. Wij willen meer zijn dan een goed werkgever. Wij behandelen kandidaten zoals we zelf behandeld willen worden. De binding met flex-collega’s zal steeds belangrijker worden naarmate de krapte in de arbeidsmarkt toeneemt en wij geloven dat wij hiermee het verschil kunnen maken zodat we altijd kunnen gaan voor de beste match!

vanDIJK Afbouwprojecten - Joost van Dijk
Met bijna 40 jaar ervaring in de afbouwbranche staat vanDIJK Afbouwprojecten garant voor een snelle en vakkundige afhandeling van uw project. Wij richten ons met name op de plafonds en wanden, maar verzorgen of coördineren steeds vaker het complete afbouwproces. We werken in opdracht van bijvoorbeeld hoofdaannemers en interieurontwerpers. Indien nodig samen met collega-specialisten.
 Door de mooie samenwerkingen met verschillende vaste en steeds weer nieuwe partijen zijn wij trots dat wij dit jaar ons 25 jarig bestaand mogen vieren.