Bartje Meijboom neemt afscheid

Acht Jaar

Ongelofelijk, er is alweer 8 jaar voorbij sinds ik begon op Prise d’eau. De jaren zijn snel gegaan met veel hoogte- en ook dieptepunten op werkvlak en privé. Veel mensen zullen zeggen dat de jaren tussen hun 30ste en 40ste de meest enerverende waren, bij mij geldt dat in elk geval wel. Vanuit een grotere onderneming rolde ik het ondernemersbestaan in en als een van mijn eerste opdrachten werd ik gevraagd op Prise d’eau, eerst alleen ondersteunend aan de directie maar een jaar later als directeur. Ik werd niet direct met open armen ontvangen als jonge vrouw van boven de rivieren die de leiding zou gaan nemen over Tilburg’s geliefde golfbaan. Dat werd in eerste instantie niet beter door de bezuinigingsmaatregelen die genomen moesten worden. Geliefde personeelsleden vertrokken en hele afdelingen werden verzelfstandigd (baanonderhoud, horeca en golfschool) maar de golfbaan werd gezonder en daarmee ebde het wantrouwen weg, langzaam werd ik opgenomen in de hechte gemeenschap die Tilburg in het algemeen en Prise d’eau in het bijzonder is. En juist die hechte gemeenschap steunde mij in de jaren die voor mij privé het aller moeilijkst waren. Nu ik ga vertrekken valt dat vertrek me zwaar, Prise d’eau en de mensen die er werken, bijdragen en komen liggen mij na aan het hart en ik zal alles en iedereen aan De Gilzerbaan 400 gaan missen.

Niet alleen ik ben toe aan een nieuwe uitdaging ook Prise d’eau is toe aan een nieuwe fase, de moeilijke tijden zijn voorbij, er staat een gedegen en gezonde organisatie die tegen een stootje kan en er kan nu gebouwd worden aan verdere groei en ontwikkeling. Met alle vertrouwen geef ik de leiding uit handen, ik heb altijd gezegd: “Als het ergens kan dan is het op Prise d’eau” en dat geloof ik nog steeds. Geweldige faciliteiten, super personeel, ongelofelijke vrijwilligers, een prachtige actieve en succesvolle vereniging, gedreven samenwerkingspartners en een gemeenschap die staat achter de fantastische golfbaan die Tilburg rijk is. Uitgangspunten die niet anders kunnen dan leiden tot succes en groei zelfs in de veranderende golfwereld. Ik zal het succes van en afstand blijven volgen en hoop nog vaak als gast de warmte en gezelligheid te mogen proeven.

Ik wens Prise d’eau en alle betrokkenen het allerbeste!

Bartje Meijboom

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close