Nieuws vereniging

Communicatie Commissie zoekt leden

Golfclub Prise d’Eau stuurt ongeveer eens per 3 weken een nieuwsbrief uit naar ongeveer 1600 leden.  

Lijkt het jou leuk om in 2023 mee te werken aan het maken van het clubblad? Schrijf je graag teksten? Ben je thuis in email-software of wil je dat leren? De communicatie commissie is op zoek naar journalisten met een neus voor nieuws en redacteuren met talent voor communicatie. 

Wat doet een Clubblad Journalist? 
  • Input en ideeën sturen voor onderwerpen naar de Clubblad Redactie 
  • Verslagen maken van wedstrijden en activiteiten 
  • Foto’s maken van wedstrijden en activiteiten 
  • Op verzoek van de redactie content (laten) maken over een specifiek onderwerp 

De tijd die je investeert hangt af van het aantal items dat je maakt, met 1 item ben je gemiddeld drie kwartier bezig.   

Wat doet een Clubblad Redacteur? 
  • Vaststellen onderwerpen clubblad 
  • Nieuwsbrief content maken (tekst maken/redigeren en foto’s selecteren) obv ontvangen input journalisten 
  • Nieuwsbrief maken in Mailchimp (email software) 
  • Verslagen en content van journalisten op de website publiceren. 
  • Interne afstemming organiseren 

 Per clubblad is 3-5 uur redactie nodig. Per clubblad is 1 redactielid verantwoordelijk voor het bewaken van deadlines en verzending. De redactie zal bestaan uit minimaal 2 en maximaal 3 personen. De verzenddata worden aan het begin van het jaar vastgesteld.  Wil je niet alleen in de redactie, maar ook een rol als journalist? Dat kan natuurlijk! 

Wat doet de Clubblad Eindredactie? 
  • Planning 2023 maken 
  • Communicatie strategie uitwerken en bewaken
  • Sparringspartner voor de redactie 
  • Technische ondersteuning van de redactie  

Heb je vragen, wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan contact op Jan of Inge: 

Jan Mandema – portefeuillehouder Bestuur Communicatie Commissie janmandema@gmail.com 

Inge van den Akker – coordinator / eindredactie a.i. inge@prisedeaugolf.nl 

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close