Nieuws & Acties

Filter op:

De verbouwing van de Lounge is in volle gang!  Horecapartner Bonheur werkt aan een complete restyling van de Lounge, de grootste ruimte op de eerste verdieping van het clubhuis. Tim Wijdemans (directeur van de Bonheur Horeca Groep):  “De afgelopen jaren hebben we een enorme toename gezien van evenementen en zakelijke bijeenkomsten. We streven naar de … Vervolgd 27 maart 2024 Lees meer

Naar aanleiding van de recente course rating door de NGF is de Stroke Index van een aantal holes is aangepast. Blaak Hole 3 – SI 5 Hole 9 – SI 3 Leij Hole 2 – SI icm Blaak 6, SI icm Sijsten  5 Hole 9-  SI icm Blaak  8, SI icm Sijsten  7 De nieuwe … Vervolgd 27 maart 2024 Lees meer

Zondag 24 maart werd het golfseizoen officieel geopend met de Prix d’Eau Trofee wedstrijd. Ter ere van het 30-jarig bestaan van Prise d’Eau hesen Jan Mandema (voorzitter van onze golfclub) en Hedwig Wassing (directeur Prise d’Eau Golf) de speciale jubileum vlag en onthulden ze ook het jubileumspandoek met alle evenementen.           … Vervolgd 25 maart 2024 Lees meer

vanaf 21 maart 2024 20 maart 2024 Lees meer

Afgelopen zaterdag 16 maart, heeft het bestuur van onze Golfclub haar nieuwe leden uitgenodigd om tijdens een 9 holes wedstrijdje kennis te maken met elkaar én een aantal deelnemende commissieleden te maken. Wij willen onze leden betrekken. De mogelijkheid geven om nieuwe mensen te ontmoeten en zeer laagdrempelig de gezelligheid van een fun wedstrijd te … Vervolgd 18 maart 2024 Lees meer

Allereerst wil het bestuur van de Golfclub de leden bedanken die weer de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen. Het helpt ons om weer de juiste focus aan te brengen en de verbeterpunten op te pakken. Veelal samen met de commissies, de Bonheur (horeca exploitant) en de Golfbaan (de BV / golfbaan … Vervolgd 6 maart 2024 Lees meer

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close