Vier het Weekend ‘The Masters-editie’

Vier Het Weekend ‘The Masters-editie’
Op zaterdag 8 april was het weer tijd om het weekend te vieren, deze keer in stijl van The Masters, die op dit moment in Augusta wordt gespeeld. Ruim 30 deelnemers namen deel aan deze – zoals altijd – gezellige funwedstrijd, om te strijden voor de felbegeerde eerste plek. Al is het ‘gezellig samenzijn’ na afloop op de 19e hole ook een belangrijke reden om mee te doen. Bij the Masters zorgt het noodweer voor veel onrust in de wedstrijd, maar bij ons deed de zon erg haar best, waardoor het echt een lekker lente-wedstrijdje werd.

Alhoewel er zeer wisselend is gescoord op twee verschillende lussen, waren er twee spelers die elk 20 stableford punten wisten te vergaren. Omdat ze ook qua handicap erg dicht bij elkaar zaten, hebben we voor deze keer zowel op de Leij als de Blaak een winnaar uitgeroepen.
De winnaars waren Roel Aben en Coen Hendriks. Gefeliciteerd, heren!

   

Na de prijsuitreiking hebben we nog een poos geborreld, onder genot van het themahapje van dit keer: een heerlijke Masters hotdog, met een knipoog naar de US, want hij was vegetarisch! Hij staat sinds kort op de kaart van de Gasterij en is zeker aan te raden.


Save-the-date:
De volgende editie van Vier het Weekend is gepland op zaterdag 27 mei (15 uur) en staat in het teken van de Dutch Open. Naast de vertrouwde borrel met themahapje nieuwe stijl, nodigen we alle deelnemers uit om naderhand samen ‘oer-Dutche’ asperges te eten. Bij aanmelding in Proware vink je daartoe simpelweg aan dat je mee-eet. Kosten voor het aspergediner zijn € 24,50. Mocht je wel gezellig blijven eten, maar geen asperges willen, dan vink je niets aan. Maar meld dat dan alsjeblieft in de opmerkingen, zodat we weten hoeveel mensen er totaal blijven eten.

Graag tot de volgende Vier Het Weekend!
De Activiteitencommissie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close