Verslagen

PRIX D’EAU TROFEE 2019

Zondag 24 maart werd het golfseizoen officieel geopend met de traditionele Prix d’Eau Trofee.
Met een deelnemersveld van bijna 100 enthousiaste golf(st)ers,  kunnen wij zeggen dat het een mooie start van dit wedstrijdseizoen was.

Iets na 08.00 uur meldden de eerste deelnemers zich aan de wedstrijdtafel.
Vanaf 09.00 uur gingen de eerste flights van start op hole 1 en hole 10. De wedstrijd werd dit keer gespeeld op de Sijsten en de Leij.

In de ochtend had de zon af en toe nog wat moeite om door de bewolking heen te breken, maar in de middag was er een strak blauwe lucht met een stralende voorjaarszon.
Rond de klok van 15.45 uur kwamen de laatste flights binnen en konden alle deelnemers heerlijk op het terras genieten van een welverdiend drankje.

Nadat onze voorzitter, Erik Brands, eerst het woord had genomen om te benoemen dat met deze wedstrijd het seizoen 2019 echt van start was gegaan en dit op een baan, die voor de tijd van het jaar  al in goede condities verkeert.
Daarna werden door de wedstrijdleiding de winnaars bekend gemaakt.

Er mochten 29 birdies worden uitgereikt, 4 neary’s en 5 cadeaubonnen voor de top 5!

De neary’s werden gewonnen door:

Sijsten 4: Sjoerd Wildschut
Sijsten 8: Leon Uijtendaal
Leij 4: Ruben Luijt
Leij 8: Jeanette Mourik

Winnaar van de Prix d’Eau Trofee werd Paul van Gageldonk met een score van 41 stableford punten! Paul kreeg de nieuwe jubileum wisseltrofee uit handen van de voorzitter.

Nummer 2 had ook 41 stableford punten maar met een lagere score op de 2e negen holes.
Hieronder volgen de nummers 2 t/m 5;

2e prijs: Ivar Rovers, 41 punten
3e prijs: Coen Martens, 37 punten
4e prijs: Carolien Aerts
5e prijs: Christ Nolten

Het was een prachtige dag en wij bedanken alle deelnemers.

Graag zien wij jullie terug op de volgende wedstrijd.

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close